Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМарго Роббі відреагувала на те, що вона й Ґрета Ґервіґ не отримали очікуваних номінацій на «Оскар»

Вона наголосила, що Ґервіґ мала бути номінована в категорії «Найкращий режисер»

Акторка Марго Роббі відреагувала на те, що вона й режисерка Ґрета Ґервіґ не отримали очікуваних номінацій на премію «Оскар» за роботу над фільмом «Барбі». Про це пише Deadline.

Очікувалося, що Ґервіґ потрапить до номінації «Найкращий режисер», а Роббі – «Найкраща акторка першого плану». Натомість режисерка позмагається за нагороду в категорії «Найкращий адаптований сценарій», а Марго Роббі номінували як продюсерку фільму. Відсутність пари в акторських і режисерських номінаціях викликала широке обговорення.

Марго Роббі на дискусії після спеціального показу фільму «Барбі» Гільдії кіноакторів сказала, що радіє тому, що «Барбі» отримав вісім номінацій на «Оскар». Але її розчарувало, що Ґрета Ґервіґ не потрапила до очікуваної категорії.

«Очевидно, я вважаю, що Ґрета має бути номінована як режисерка, адже її робота – це те, що буває раз у карʼєрі, раз у житті», – зауважила Роббі.

«Барбі» – єдиний фільм-мільярдер, який зняла жінка. Стрічка випередила всі інші фільми за касовими зборами минулого року, зібравши 1,4 мільярда доларів по всьому світу. За словами Роббі, реакція на фільм стала своєрідним культурним феноменом.

«Ми поставили собі за мету зробити щось, що змінить культуру, вплине на неї, просто зробить якийсь вплив. І ми вже зробили це й навіть більше, ніж ми могли собі уявити. І це справді найбільша нагорода, яка може бути з усього цього», – наголосила акторка.

Раніше своє розчарування «Оскаром» висловили Раян Ґослінг й Америка Феррера, які також зіграли у фільмі «Барбі». Ґослінга номінували в категорії «Найкраща чоловіча роль другого плану», а Ферреру – «Найкраща жіноча роль другого плану».

Інших цьогорічних номінантів дивіться за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.