Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться трейлер байопіку Back to Black про співачку Емі Вайнгауз

Фільм досліджує багатогранність культової артистки

Кінокомпанія Focus Features опублікувала трейлер фільму про співачку Емі Вайнгауз. Прем’єра стрічки у Великій Британії відбудеться 12 квітня, а в США – 17 травня. Про вихід байопіку у світовий прокат поки невідомо.

Стрічку назвали на честь одного з найбільш відомих хітів співачки – Back to Black. Байопік покаже, як Емі Вайнгауз будувала свою кар’єру, також висвітлить залежність співачки від алкоголю й наркотиків, яка стала причиною її смерті у 2011 році.

«Надзвичайна історія раннього сходження Емі Вайнгауз до слави; від її ранніх днів у Камдені до створення новаторського альбому Back to Black, який приніс Вайнгауз світову популярність. Розказаний очима Емі й натхненний її глибоко особистими текстами фільм досліджує багатогранність культової артистки й бурхливу історію кохання в центрі одного з найлегендарніших альбомів усіх часів», – ідеться в описі до трейлера.

Головну роль зіграла британська акторка Маріса Абела (серіали «Індустрія», COBRA). Режисерка фільму – Сем Тейлор-Джонсон («50 відтінків сірого», «Стати Джоном Ленноном»).

Емі Вайнгауз – британська співачка, авторка пісень, музикантка в жанрах соул-поп із джазовими мотивами. Рекордсменка Книги рекордів Гіннеса з п’ятьма преміями «Ґреммі». Емі Вайнгауз визнали однією з найуспішніших британських попзірок.

Її другий альбом Back to Black приніс їй шість номінацій «Ґреммі» й перемогу в п’яти категоріях. За версією газети Sunday Times, Вайнгауз посіла 10 місце в списку найбагатших музикантів Великої Британії віком до 30 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.