Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУчасниця boygenius відповіла на заяву, що співачки мають бути «активнішими», якщо хочуть «Ґреммі»

Це стверджував ексдиректор «Ґреммі»

Американська співачка, учасниця інді-рок гурту boygenius Фібі Бріджерс відповіла на слова колишнього виконавчого директора «Ґреммі» Ніла Портноу, який керував Академією звукозапису з 2002 по 2019 роки. 

На церемонії вручення музичної премії у 2018 році його заява викликала суперечки. Того року канадська співачка Алессія Кара стала єдиною жінкою, якій вручили сольну «Ґреммі» під час трансляції нагородження. Портноу на питання про про відсутність номінованих жінок на церемонії нагородження відповів:

«Важко мати збалансоване шоу. Це має початися з... жінок, які мають творчість у своїх серцях і душах, які хочуть бути музикантками, які хочуть бути інженерками, продюсерками, частиною індустрії на керівних посадах... [Їм потрібно] бути активнішими, гадаю, їм будуть раді. Особисто я не маю досвіду з тими перешкодами, з якими ви стикаєтеся, але я вважаю, що саме ми, як індустрія, повинні бути гостинними, створюючи можливості для всіх людей, які хочуть займатися творчістю, і формуючи наступне покоління артистів».

Опісля багато жінок критикували Портноу, називаючи його коментарі «сексистськими» й «нечутливими».

На цьогорічній церемонії нагородження «Ґреммі» Фібі Бріджерс згадала ці висловлювання Ніла Портноу. 

«Я маю дещо сказати про жінок. Експрезидент Академії звукозапису Ніл Портноу говорив, що коли жінки хочуть бути номінованими на «Ґреммі», то вони повинні бути активнішими... Тож йому я хочу сказати: «Я знаю, що ти ще не помер, але коли помреш, сподіваюся, ти згниєш у сечі», – цитує Бріджерс видання Variety.

Вона також згадала про звинувачення в сексуальному насильстві, з якими Портноу стикнувся торік. Одна жінка анонімно звинуватила ексдиректора в тому, що він дав їй наркотики й кілька разів зґвалтував у готельному номері в Нью-Йорку.

Жінки на «Ґреммі»

Цьогоріч на церемонії нагородження «Ґреммі» домінували жінки. Тейлор Свіфт відзначили за найкращий альбом року, і вона встановила рекорд, ставши єдиною, хто перемагав у цій категорії чотири рази за весь час існування премії. 

Також дві перші «Ґреммі» отримала Майлі Сайрус із піснею Flowers. Вона перемогла як найкращий запис року й найкраще сольне попвиконання.

Усіх лауреатів дивіться за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.