Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕль Фаннінг і Ніколь Кідман зіграють у серіалі про матір-одиначку, яка стає успішною на OnlyFans

Його знімають на основі однойменного роману письменниці Руфі Торп

Студія A24 спільно з Apple TV+ працюють над серіалом «У Марго проблеми з грошима» (Margo’s Got Money Trouble). Його знімають на основі однойменного роману письменниці Руфі Торп, який вийде друком у червні 2024 року. Про це пише Deadline.

У романі розповідається історія 20-річної Марго Міллет (Ель Фаннінг), дитини офіціантки (Ніколі Кідман) і колишнього професійного рестлера. Марго вступає до коледжу, де зав’язує роман із професором англійської мови й вагітніє від нього. Попри чужі поради, дівчина вирішує залишити дитину. 

Марго опиняється сама з немовлям, до того ж без роботи, а тому шукає спосіб заробити грошей. Крім того, до неї несподівано повертається її батько, Джинкс, із яким вона була не в надто близьких стосунках. Марго погоджується, щоб він жив із нею, якщо допомагатиме з дитиною.

Через фінансову скруту дівчина вирішує завести акаунт на OnlyFans. Із часом вона розуміє, що може адаптувати деякі поради Джинкса зі світу реслінгу, наприклад, як створити привабливого персонажа й закохати в себе аудиторію. Згодом Марго досягає великого успіху на платформі. 

«Але чи може це розв’язати всі проблеми Марго, чи слава в інтернеті має надто високу ціну?» – ідеться в синопсисі.

Шоураннером серіалу виступить Девід Р. Келлі – сценарист «Великої маленької брехні». Виконавчими продюсерками стали Ель і Дакота Фаннінг. Наразі невідомо, коли відбудеться прем’єра серіалу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.