Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Софі Рандл вважає, що потрібно активніше відображати досвід старших жінок у кіно

Вони можуть принести інший рівень досвіду в серіали й фільми

Англійська акторка Софі Рандл вважає, що кіноіндустрії варто більше звертати увагу на досвід жінок старшого віку й відображати його у фільмах і серіалах. Про це вона розповіла в подкасті Radio Times.

За словами Рандл, досі існує «постійне прагнення зробити всіх молодшими». На її думку, жінки старшого віку й ті жінки, які мають дітей, можуть принести інший рівень досвіду в серіали й фільми. Зокрема, акторка зауважила, що було б цікаво спостерігати за тими етапами життя жіночих персонажів, що настають після щасливих фіналів.

«Треба ризикнути й прислухатися до жінок і до того, що вони говорять, а не лише до гарненьких молодих дівчат у віці 20 років, хоча вони теж прекрасні», – сказала акторка.

Також вона обговорила інтимність у кіно. Рандл зазначила, що акторки хочуть зніматися в секс-сценах, однак для цього «життєво необхідна» присутність координаторів інтимності. За її словами, присутність фахівців у цій сфері могли б поліпшити секс-сцени й гарантувати безпеку під час їх знімань.

Роботу координаторів інтимності на знімальному майданчику підтримали безліч жінок, зокрема акторки Емма Томпсон і Сідні Свіні

Софі Рандл – англійська акторка, яка відома участю в серіалах «Гострі картузи», «Викликайте акушерку», «Епоха Дікенса», «Коротка зустріч», «Джеймстаун».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.