Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМеган Фокс порівняла свою зовнішність на фото з українською секс-лялькою. Це обурило аудиторію

Акторка згодом відповіла, що вона «не те мала на увазі»

Акторка Меган Фокс опублікувала світлину в Instagram і порівняла свій зовнішній вигляд на ній з українською секс-лялькою. Це викликало обурення в частини її аудиторії.

На фото Меган Фокс позує в компанії Тейлор Свіфт, гравця в американський футбол Тревісом Келсом, а також із виконавцем Machine Gun Kelly. Світлину акторка підписала словами: «Це була неясна фотографія, зроблена на мобільний телефон, на якій я схожа на українську секс-ляльку. Насправді ж я маю вигляд однієї з тих супердорогих силіконових секс-ляльок, які можна купити лише в Японії».

У коментарях під дописом Фокс розкритикували. Деякі користувачі звернули увагу на те, що не коректно писати подібні слова про Україну в той час, коли українці щоденно страждають від російської агресії.

Користувачка з України також залишила коментар, який зібрав понад чотири тисячі вподобань: «Дуже грубо з твого боку так говорити про українських жінок, такою ти себе показала».

У відповідь дівчині Меган Фокс написала, що своїм дописом вона «не те мала на увазі».

«Українські жінки гарячі, тож у моїй уяві надувні ляльки теж гарячі. Дайте дівчині пожартувати, чорт забирай», – зазначила акторка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.