Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Люсі Бойнтон зіграє британку Рут Елліс, яку засудили до смертної кари через убивство коханця

Рут Елліс була останньою британською жінкою, яку засудили до страти

Акторка Люсі Бойнтон зіграє в майбутньому драматичному серіалі A Cruel Love: The Ruth Ellis Story («Жорстоке кохання: Історія Рут Елліс»). Про це пише Variety.

Бойнтон виконає роль Рут Елліс – власниці нічного клубу 1950-х років, яку повісили в 1955 році через убивство свого коханця, гонщика Девіда Блейклі. Елліс стала останньою британською жінку, яку засудили до страти. 

«Події розгортаються в 1955 році, у гламурному й пʼянкому світі лондонських клубів, коли Рут у віці 28 років стає наймолодшою менеджеркою клубу в столиці. Але її успіх незабаром сходить нанівець, коли вона вплутується в жорстокі стосунки з гонщиком Девідом Блейклі. Система засудила Рут до страти через його вбивство, хоча засуджувала її не лише за злочин», – ідеться в описі до фільму.

У серіалі також з’являться Тобі Джонс, Лорі Девідсон, Марк Стенлі, Джульєтта Стівенсон, Джо Армстронг, Артур Дарвілл, Найджел Гейверс, Тобі Стівенс.

Сценарій серіалу написали на основі книжки A Fine Day for Hanging: The Real Ruth Ellis Story («Чудовий день для повішення: Справжня історія Рут Елліс») від авторки Керол Енн Лі. Виробництвом серіалу займається студія ITV Studios під брендом Silverprint Pictures. Режисер – Лі Гейвен Джонс.

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.