Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Ти завжди спостерігаєш за собою». Емма Стоун поговорила про проблему тривожності в новому інтерв’ю

Їй імпонує характер її персонажки Белли, яка не соромиться бути собою

Емма Стоун поговорила про психічне здоров’я й проблеми, пов’язані з ним, у новому інтерв’ю для Variety. 

Акторка, відповідаючи на питання про власну боротьбу з тривожністю, обговорила деякі риси своєї персонажи Белли з фільму «Бідолашні створіння», зокрема її відвертість. За словами Стоун, характер її героїні дуже їй імпонує.

«Це ідея не жити з самоосудом чи соромом або соціальними контрактами, які ви укладаєте в дитинстві, коли дорослішаєте. Частина природи тривожності полягає в тому, що ти завжди спостерігаєш за собою. У певному сенсі, як би жахливо не звучало, це дуже егоїстичний стан. Не хочу образити інших людей, які мають тривожність – у мене вона досі є – але це тому, що ти багато думаєш про себе. Ти думаєш: «Що зі мною станеться? Що я сказав? Що я зробив?» Водночас Белла дивиться на світ через призму досвіду. Це просто про те, як вона відчуває речі», – сказала Емма Стоун. 

Ще у 2018 році акторка розповідала в інтерв’ю Elle про проблеми з психічним здоров’ям. Вона вперше зіткнулася з панічними атаками в семирічному віці, а акторство використовувала для того, щоб упоратися з цим. 

«Моя мама завжди казала, що я народилася з нервами поза тілом. Але мені пощастило з тривогою, тому що вона також робить мене високоенергійною», – розповіла Емма.

Під час розмови з NPR минулого місяця Стоун назвала свою тривожність «суперсилою». Вона наголосила, що цей стан не є неправильним і його можна використовувати як інструмент заради власних цілей. 

«Тривога – це як ракетне паливо, бо ви не можете просто лежати в ліжку, а встаєте й щось робите, робите, робите, тому що всередині вас є вся ця енергія. І це справді дар», – сказала Стоун.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.