Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка серіалу «Бріджертони» Чарітра Чандран продюсує реаліті-шоу за мотивами «Камасутри»

Шоу має на меті показати інший бік стародавнього тексту

Британська акторка індійського походження Чарітра Чандран, відома роллю Едвіни Шарми в серіалі «Бріджертони», продюсуватиме реаліті-шоу, засноване на стародавньому санскритському тексті «Камасутра». Про це пише Variety.

«"Камасутра" – це насправді стародавній індуїстський текст, але на Заході він має не дуже приємну чи позитивну репутацію й конотацію. Ідеться про те, щоб повернути право власності на речі, які належать нам і нашій культурі, і насправді показати красу й важливість цих текстів, а також те, чого сучасне суспільство може навчитися з них», – наголосила Чандран.

Зазначають, що шоу перебуває на ранній стадії розробки.

«Камасутра» – давньоіндійський текст про сексуальність, еротику й емоційну реалізацію в житті. Він не є виключно чи переважно порадником із сексуальних поз, а радше написаний як посібник щодо того, як жити добре, підтримувати стосунки й інші аспекти життя, орієнтовні на отримання насолоди.

Окрім новини про продюсування реаліті-шоу за мотивами «Камасутри», Чарітра Чандран також повідомила, що не повернеться до третього сезону «Бріджертонів». Відомо, що продовження серіалу виходитиме двома етапами: прем’єра перших чотирьох епізодів відбудеться 16 травня, а решти – 13 червня. 

Третій сезон зосередиться на стосунках Пенелопи Фезерінгтон (Нікола Кохлан) і Коліна Бріджертона (Люк Ньютон). Крім того, Пенелопі доведеться вирішити, як далі розвиватиметься її дружба з Елоїзою Бріджертон (Клаудія Джессі). 

Шоуранерка Джесс Браунелл говорила в інтерв’ю Variety: «Настав час для Коліна й Пенелопи… Я відчуваю, що, особливо в останньому сезоні між ними є моменти напруги, коли Колін майже усвідомлює, що Пенелопа має до нього почуття. Замість того, щоб топтатися на місці, ми вирішили додати цю динаміку в їхній сезон. Нам здалося, що це був ідеальний момент для початку».

«Бріджертони» – американський історичний романтичний серіал, який створив Кріс Ван Дусен для Netflix за мотивами серії книг Джулії Квінн. Сюжет розгортається у Великій Британії епохи Регентства, навколо родини Бріджертонів, які починають своє життя у вищому суспільстві.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.