Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШерон Стоун розповіла, як її просили зайнятися сексом із колегою-актором, щоб «поліпшити його гру»

Продюсер був упевнений, що це допомогло б створити «ліпшу хімію між акторами на екрані»

Акторка Шерон Стоун розповіла, що продюсер фільму «Щепка» (1993) просив її зайнятися сексом зі своїм колегою-актором, щоб «поліпшити його гру». Цією історією Стоун поділилася в новому епізоді подкасту  The Louis Theroux, пише Variety.

У фільмі «Щепка» акторка виконала роль книжкової редакторки, яка переїжджає в нью-йоркський будинок і виявляє, що його мешканці приховують таємниці. Продюсер стрічки Роберт Еванс порадив Стоун зайнятися сексом із Вільямом Болдвіном, який також грав у фільмі. Це, за словами Еванса, допомогло б створити «ліпшу хімію між акторами на екрані» й «урятувало б фільм». 

«Він бігав по своєму офісу в сонцезахисних окулярах і пояснював мені, що він переспав з Авою Гарднер, тож я повинна переспати з Біллі Болдвіном, оскільки якщо я пересплю з Біллі Болдвіном, то акторська гра Біллі Болдвіна стане кращою. Нам потрібно було, щоб Біллі грав краще, тому що в цьому була проблема… [Але] справжньою проблемою у фільмі була я, бо я була скутою й не схожою на справжню акторку, яка могла б просто переспати з ним і повернути все на свої місця».

Стоун вважає, що проблемою був неправильний підбір акторів для ролі. Вона згадала про знімання фільму «Основний інстинкт», у якому вона зіграла з Майклом Дугласом.

«Мені не треба було спати з Майклом Дугласом. Майкл приходив на роботу й знав, як досягти цілі, як сказати цю репліку, відрепетирувати й зіграти. А тоді я опинилася в бізнесі «я мушу трахати людей», – сказала Стоун.

Уперше акторка розповіла про цей інцидент на зніманнях «Щепки» у своїх мемуарах, які вийшли 2021 року. Але тоді вона не називала ім’я Роберта Еванса.

«Вони могли б просто найняти талановитого актора, який міг би зіграти сцену й памʼятав би свої репліки. Я також думаю, що вони могли б трахнути його (Вільяма Болдвіна. – ред.) самі й не втягувати мене в це. Моя робота полягала в тому, щоб грати, і я так і сказала. Це не було популярною відповіддю. Мене вважали складною [акторкою]», – писала Стоун.

У соцмережі Х Вільям Болдвін відреагував на висловлювання акторки в подкасті. Він виклав допис, у якому написав: «Не розумію, чому Шерон Стоун продовжує говорити про мене? Вона досі закохана в мене чи їй досі боляче, бо я не відповів на її залицяння? Чи сказала вона своїй подружці Дженіс Дікінсон наступного дня після того, як я пройшов кінопроби й зіткнувся з ними на нашому рейсі MGM Grand назад до Нью-Йорка... «Я змушу його так сильно закохатися в мене, що в нього голова піде обертом»? У мене на неї стільки компромату, що в неї голова піде обертом, але я промовчав… Цікаво, чи варто мені написати книгу й розповісти багато-багато тривожних, збочених і непрофесійних історій про Шерон?»

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.