Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДуа Ліпа анонсувала вихід нового альбому

Він отримав назву Radical Optimism

Дуа Ліпа анонсувала вихід нового альбому, а також оприлюднила його назву й трек-ліст. Про це пише Variety.

Реліз альбому Radical Optimism заплановано на 3 травня, до нього ввійшли 11 пісень. Дуа Ліпа вже опублікувала два сингли з нього: Houdini і Training Season. Про перший трек співачка говорила, що він показує «найлегші й найбільш вільні частини» її самотності. А інший сингл – це рефлексія на низку невдалих побачень, на які вона ходила.

Альбом Radical Optimism натхненний енергією Лондона, рідного міста співачки, а також «грубістю, чесністю, впевненістю й свободою брит-попу 90-х». 

«Кілька років тому друг познайомив мене з терміном «радикальний оптимізм». Мені це відгукнулося, а коли я почала досліджувати його та вплітати у своє життя, то стало ще цікавіше. Мене вразила ідея граційно пройти крізь хаос і відчути, що ти можеш витримати будь-який шторм. Водночас я зловила себе на тому, що переглядаю музичну історію психоделії, тріп-хопу й бритпопу. Мені завжди здавалося, що це настільки впевнений оптимізм, і цю чесність і ставлення до справи я взяла із собою у свої записи», – розповіла співачка.

Хто ще випускає альбоми цьогоріч

Про вихід у вересні десятого студійного альбому повідомила Лана Дель Рей. Він отримав назву Lasso і стане продовженням попереднього альбому Лани Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd 2023 року. Новий альбом буде в стилі кантрі.

А наприкінці березня реліз альбому відбудеться у Бейонсе. Act II: Cowboy Carter буде продовженням її попереднього альбому Renaissance, що вийшов у 2022 році. У лютому Бейонсе випустила два нові сингли з майбутнього проєкту: 16 Carriages і Texas Hold Em. Завдяки останній пісні Бейонсе стала першою темношкірою жінкою, яка очолила чарт кантрі-пісень Billboard. 

Співачка Аріана Ґранде 8 березня випустила альбом Eternal Sunshine. Він став найбільш прослуховуваним за день на Spotify у 2024 році. Аріана також стала першою артисткою в історії, у якої на двох альбомах є кілька пісень, які очолили глобальний чарт стримінгу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.