Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОлівія Родріго на своєму концерті в Міссурі роздавала шанувальникам безплатні засоби контрацепції

У межах своєї ініціативи Fund 4 Good

Олівія Родріго продемонструвала підтримку репродуктивних прав під час нещодавнього концерту в межах світового туру Guts World Tour. Про це пише The Independent.

У штаті Міссурі 12 березня відбувся концерт співачки, під час якого шанувальники могли безплатно отримати засоби екстреної контрацепції й презервативи від Фонду абортів Міссурі й організації Right By You, яка допомагає людям переривати вагітність. Відвідувачі концерту також могли пожертвувати гроші для організацій, які підтримують право на аборт.

Зробити аборт у Міссурі можна лише в разі надзвичайної ситуації, яка загрожує життю вагітної. Республіканці штату також намагаються позбавити фінансування організацію Planned Parenthood, яка надає послуги з охорони репродуктивного здоров’я.

Нагадаємо, наприкінці лютого Олівія Родріго повідомила, що запускає глобальну ініціативу Fund 4 Good. Вона спрямована на те, щоб підтримати репродуктивні права дівчат і жінок.

Під час північноамериканської частини туру співачка співпрацюватиме з Національною мережею фондів абортів, щоб допомогти тим, хто зіткнувся з бар’єрами у сфері охорони здоровʼя після скасування у 2022 році рішення у справі «Ро проти Вейда».

Частину коштів від продажу квитків на GUTS World Tour буде передано до Fund 4 Good.

Родріго вже давно заявляє про свою підтримку питань жіночого здоровʼя. У червні 2022 року вона розкритикувала Верховний суд за скасування рішення у справі «Ро проти Вейда» під час свого виступу на фестивалі Гластонбері.

«Я спустошена й налякана тим, що так багато жінок і так багато дівчат помруть через це. Я хотіла б присвятити цю пісню (мається на увазі пісня F–k You – ред.) п’ятьом членам Верховного суду, які показали нам, що, зрештою, вони дійсно не дбають про свободу», – говорила Родріго.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.