Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАктора із серіалу «Гра в кальмара» засудили до 8 місяців увʼязнення за домагання

О Йон Су заявив, що оскаржить вирок

Корейського актора О Йон Су, відомого роллю в серіалі «Гра в кальмара», засудили до восьми місяців увʼязнення й двох років умовного терміну через сексуальні домагання. Про це повідомляє Reuters і BBC.

Звинувачення проти О Йон Су висунула його колишня колега по театральній групі. За словами жінки, О Йон Су обійняв її на набережній і поцілував у щоку під час гастролей 2017 року. Сам актор запевняв, що «тримав жінку за руку, щоб показати шлях навколо озера». Він перепросив у неї за свою поведінку, але це не було визнанням провини.

У листопаді 2022 року актору висунули звинувачення в насильницькому розбещенні. Згодом справу спробували закрити, але жінка вимагала продовження розслідування.

Суддя призначив О Йон Су покарання у вигляді восьми місяців увʼязнення з відстрочкою на два роки. Також актора зобовʼязали пройти 40-годинну просвітницьку програму щодо сексуального насильства. О Йон Су має сім днів, щоб оскаржити вирок. Повідомляють, що він буде подавати апеляцію.

О Йон Су отримав міжнародну популярність після участі в серіалі «Гра в кальмара». Він отримав «Золотий глобус» за найкращу чоловічу роль другого плану, ставши першим південнокорейцем, який отримав цю нагороду. Загалом О Йон Су вже понад 60 років займається акторством.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.