Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕнн Гетевей розповіла, що в неї стався викидень, коли вона грала роль вагітної у виставі

За словами акторки, це була її перша вагітність

Акторка Енн Гетевей розповіла в інтервʼю Vanity Fair, що у 2015 році в неї стався викидень, коли вона грала роль вагітної у виставі.

За словами акторки, це була її перша вагітність. Вона грала у виставі пілотесу, яка народжувала дитину. Саме під час того, як Гетевей відігравала сцену пологів, у неї стався викидень. 

Гетевей поділилася, що розповіла про це своїм друзям за лаштунками вистави. «Було надто складно тримати це в собі», – сказала акторка.

У березні 2016 року Енн Гетевей народила свого першого сина Джонатана. А 2019 року оголосила, що вагітна й підтримала тих людей, які борються з безпліддям.

«Без жартів. Усі, хто проходить через пекло безпліддя й зачаття, будь ласка, знайте, що жодна з моїх вагітностей не була легкою. Посилаю вам більше любові».

В інтерв’ю Гетевей пояснила, чому написала цей пост: «З огляду на біль, який я відчувала під час спроб завагітніти, було б нещиро опублікувати щось щасливе, коли я знаю, що історія набагато складніша, ніж у всіх інших».

Також Гетевей сказала, що була приголомшена, коли дізналася, наскільки поширеними є викидні.

«Я подумала: «Звідки ця інформація? Чому ми (люди, у яких трапилися викидні, – ред.) відчуваємо себе такими невиправдано ізольованими? Ось де ми отримуємо шкоду. Тож я вирішила, що розповім про це», – сказала акторка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.