Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВийшов трейлер нового фільму Лантімоса, у якому знялися Емма Стоун, Віллем Дефо й Гантер Шафер

«Різновиди доброти»

Американська кіностудія Searchlight Pictures опублікувала трейлер нового фільму режисера Йоргоса Лантімоса. Стрічка «Різновиди доброти» (Kinds of Kindness) вийде 21 червня 2024 року. Про це пише Variety.

Згідно із синопсисом, «Різновиди доброти» – це антологія історій, що розповідають про людину без вибору, яка намагається контролювати власне життя; про поліцейського, стурбованого тим, що його дружина, яка зникла в морі, повернулася й здається іншою людиною; про жінку, яка прагне знайти людину з особливими здібностями, якій судилося стати видатним духовним лідером.

До акторського складу ввійшли Емма Стоун, Віллем Дефо, Маргарет Квеллі, Гантер Шафер, Хонг Чау, Джо Олвін, Мамуду Аті.

Одна з останніх відомих робіт Лантімоса – стрічка «Бідолахи», знята за мотивами однойменного роману Аласдера Грея 1992 року. Це історія про вагітну жінку, яка через нещасливий шлюб вирішує скоїти самогубство. Її рятує вчений і пересаджує їй мозок її ненародженого малюка. Головна героїня отримує нове ім’я й свідомість дитини й тікає з коханцем-адвокатом.

На цьогорічному «Оскарі» стрічка «Бідолахи» перемогла в номінаціях «Найкращі грим і зачіски», «Найкращі костюми», «Найкраща робота художника-постановника». А «Оскар» за найкращу жіночу роль отримала Емма Стоун, яка зіграла головну роль у фільмі Лантімоса.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.