Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Іванна Сахно розповіла, що розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку

Останніми роками в Голлівуді дедалі менше репрезентують росію

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, розповіла, що розірвала контракт із Netflix, щоб не грати роль росіянки. 

«Це була роль росіянки, тобто роль американки, але в неї був бекграунд із Радянського Союзу. Я була вже приєднана до цього проєкту, і на той момент це була одна з перших моїх головних ролей у великому серіалі Netflix. Але ми не розпочали зйомки, одразу закрилися через ковід. І я зрозуміла, що я просто не можу грати людину навіть із Радянського Союзу. Я розірвала контракт із Netflix, і в мене [через це] трохи були проблеми. Наступна робота, яку роблю з Netflix, я їм винна 50% своєї зарплати через те, що я розірвала той контракт», – розповіла Сахно.

За словами акторки, вона відмовляється грати росіянок навіть у перспективних проєктах. Також вона зазначила, що останніми роками в Голлівуді дедалі менше репрезентують росію.

У 2016 році Іванна Сахно знялася в сиквелі блокбастера Гільєрмо дель Торо «Тихоокеанський рубіж». Із перших днів повномасштабного вторгнення акторка підтримала Україну, а також є амбасадоркою United24.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.