Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРепера 50 Cent звинуватили в зґвалтуванні й фізичному насильстві. Він усе заперечує

Не вперше виконавцю висувають подібні звинувачення

Колишня партнерка американського репера 50 Cent (Кертіс Джеймс Джексон III) Дафна Джой звинуватила його в зґвалтуванні й фізичному насильстві. Про це пише Hollywood Reporter.

28 березня Джой виклала пост в Instagram, у якому розповіла, що 50 Cent піддавав її сексуальному насильству й знущався над нею. Пара зустрічалася у 2011 році, за рік у них народився син. Незабаром після цього вони розлучилися. 

«Ми переїхали до Нью-Йорка, щоб дати тобі можливість бути батьком для свого сина, а ти бачив його 10 разів за 2 роки. Ми жили в милі від тебе. Я втомилася підтримувати й захищати перед нашим сином образ, якого ти ніколи не заслуговував», – написала жінка.

50 Cent заперечує звинувачення у зґвалтуванні й фізичному насильстві над своєю колишньою дівчиною. Його представник назвав заяву Джой «неправдивими й безпідставними звинуваченнями». Жінка поки не подавала позову до суду.

Звинувачення на адресу 50 Cent з’явилися після того, як стало відомо, що музикант домагається одноосібної опіки над дитиною. За словами представника репера, той робить це через звинувачення в позові Родні Джонса проти музичного продюсера Шона «Дідді» Комбса в тому, що Джой працювала в секс-індустрії. Вона нібито отримала фінансову компенсацію за секс із засновником Bad Boy Records. Однак Джой відкинула ці звинувачення.

У 2013 році репера вже звинувачували в домашньому насильстві проти Джой. Тоді 50 Cent уклав угоду з прокуратурою Лос-Анджелеса на три роки умовно і 30 днів громадських робіт.

50 Cent – американський репер, актор і підприємець. За свою карʼєру отримав кілька нагород, зокрема премію «Ґреммі», 13 музичних нагород Billboard, 6 нагород World Music Awards тощо. Визнаний шостим найкращим артистом 2000-х і третім найкращим репером, після Емінема й Неллі, за версією Billboard.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.