Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРіз Візерспун продюсуватиме серіал за мотивами стрічки «Білявка в законі»

Виробництвом займатиметься Amazon MGM Studios

Amazon розробляє серіал за мотивами стрічок «Білявка в законі». Про це пише Variety.

Подробиці сюжету не повідомляють. Виконавчою продюсеркою проєкту стала Різ Візерспун – вона зіграла головну роль у двох фільмах франшизи. Виробництвом серіалу займатиметься Amazon MGM Studios. Сценарій пишуть Джош Шварц і Стефані Севедж, найбільш відомі як автори молодіжної драми «Пліткарка».

Раніше повідомлялося, що Amazon прагне розвивати нові проєкти на основі інтелектуальної власності, над якою вони отримали контроль після придбання MGM у 2022 році. «Білявка в законі» була одним з таких проєктів.

«Білявка в законі» – американська комедія, знята за однойменним романом Аманди Браун. Стрічка розповідає про дівчину, на ім’я Ель Вудс (Різ Візерспун), яка намагається повернути свого колишнього хлопця, здобувши ступінь доктора права в Гарвардській юридичній школі.

Перший фільм вийшов у 2001 році. Він мав успіх у прокаті, зібравши понад 140 мільйонів доларів у всьому світі. Сиквел вийшов у 2003 році. У 2020 році стало відомо, що триває робота над третім фільмом про Ель Вудс, а Різ Візерспун мала повернутися до головної ролі. Утім, точна дата виходу «Білявки в законі 3» поки не відома.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.