Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБіллі Айліш оприлюднила назву свого нового альбому й дату його виходу

Співачка також опублікувала в Instagram обкладинку нового альбому

Біллі Айліш повідомила, що її третій повноформатний альбом Hit Me Hard And Soft вийде 17 травня. Вона працювала над ним разом зі своїм братом Фінеасом, який також продюсує альбом.

Співачка опублікувала в Instagram обкладинку нового альбому, на якій вона зображена під водою. За словами Біллі, вона не випускатиме синглів до повного релізу, а видасть увесь альбом одразу.

Як пише Variety, раніше Біллі Айліш тизерила альбом за допомогою серії білбордів у великих містах. На них були цитати з імовірними рядками з нових пісень співачки і її лого. Схожу тактику Біллі вже використовувала у 2021 році для просування свого другого альбому Happier Than Ever.

Крім того, 4 квітня Біллі Айліш додала всіх своїх підписників в Instagram у близькі друзі. Так за 16 годин їй удалося додати собі п’ять мільйонів нових підписників і розпочати масове обговорення в соцмережах.

Попередній альбом Біллі Айліш, під назвою Happier Than Ever, вийшов 2021 року. Її перша робота When We All Fall Asleep, Where Do We Go? виходила у 2019 році.

Цьогоріч нові альбоми вже випустили Бейонсе й Аріана Ґранде. А Лана Дель Рей обіцяє випустити новий альбом у вересні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.