Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВидадуть каталог виставки «Алла Горська. Боривітер», яка нині триває в Українському домі

До видання ввійде понад 100 оригінальних праць художниці-шістдесятниці

Видавництво «Родовід» видасть каталог виставки «Алла Горська. Боривітер», яка до 28 квітня триває в Українському домі в Києві. 

До видання ввійде понад 100 оригінальних праць художниці-шістдесятниці, що представлені на виставці. Ця мистецька монографія продовжує дослідження, розпочате виставкою, зазначають у видавництві.

Доповнюють видання статті від історика Радомира Мокрика, арткритикині Єлизавети Герман, театрознавиці Ганни Веселовської, мистецтвознавиці Діани Клочко, мистецтвознавиці Оксани Семенік. 

Передмову від кураторської групи створила мистецтвознавиця Олена Грозовська. Біографію мисткині подає Олена Зарецька – онука мисткині й засновниця фонду Алли Горської й Віктора Зарецького.

Видання доступне до передзамовлення до 20 квітня.

Про виставку

«Алла Горська. Боривітер» – це перша ретроспективна виставка художниці. На ній представлено понад 100 творів живопису, графіки, ескізів монументальних робіт з музейних і приватних колекцій, а також архівних матеріалів, що висвітлюють творчу й громадську діяльність мисткині-шістдесятниці і її найближчого кола.

Виставка відкрилася 14 березня й триватиме до 28 квітня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.