Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТестували «хімію» між акторами. Енн Гетевей розповіла, що мусила цілувати імовірних колег по фільму

У 2000-х роках вважалося нормальним просити акторів поцілуватися з іншими акторами, щоб перевірити «хімію» між ними

Акторка Енн Гетевей розповіла, що у 2000-х роках продюсери стрічки, у якій вона знімалася, вимагали від неї поцілувати низку потенційних партнерів по фільму. У розмові з журналом V Magazine акторка розповіла, що у 2000-х роках вважалося нормальним просити акторів поцілуватися з іншими акторами, щоб перевірити «хімію» між ними.

Гетевей розповіла: «Мені сказали: «До нас сьогодні прийде 10 хлопців на кастинг. Хіба тобі не хочеться поцілуватися з усіма ними?» І я подумала: «Чи зі мною щось не так?» Тому що я не була захоплена. Мені це видавалося огидним».

Однак акторка погодилася виконати цю вимогу: вона боялася, що через відмову втратить роботу.

«Я була юною й чудово усвідомлювала, як легко втрачу все, якщо на мене повісять ярлик «складної». Тому я просто вдала, що захоплена й продовжила працювати. Це не була гра у владу, ніхто не намагався бути жахливим або завдати мені болю. Просто це був зовсім інший час, а зараз усе краще», – сказала Гетевей.

Вона розповіла, що тепер «хімію» між акторами тестують по-іншому: один з акторів має вирішити, яка пісня сподобалася б персонажу, якого грає його партнер по фільму. Гетевей також використала цей спосіб під час роботи над романтичною комедією The Idea of You.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.