Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКлер Фой зіграє операційну директорку Facebook у драмі «Машина судного дня»

На основі бестселера журналісток The New York Times

Клер Фой («Корона») зіграє роль операційной директорки Facebook Шеріл Сандберг у серіалі Doomsday Machine («Машина судного дня»). Про це повідомляє Variety.

Драма заснована на бестселері 2021 року «Всередині Facebook. Гола правда» авторства журналісток Шири Френкель і Сесилії Канг. Розробники також опрацюють репортажі журналісток для The New York Times та роботи Ендрю Маранца з The New Yorker.

«Машина судного дня» розповість про співробітництво Сандберг і Марка Цукерберга, які стикаються з проблемами в процесі росту Facebook. Сюжет шоу охоплює період із 2016 по 2021 роки: від поширення дезінформації під час президентських виборів у США у 2016-му до інформації, що компанія знає про негативний вплив Instagram на самооцінку молоді та просуває лише позитивні історії про себе для збереження репутації.

Раніше колишня менеджерка Facebook Френсіс Хауген звинуватила компанію в тому, що вона «завдає шкоди дітям, вносить розбіжності в суспільство й послаблює нашу демократію». Цукерберг відкинув звинувачення, що Facebook негативно впливає на психіку дітей і ставить прибуток вище безпеки користувачів.

Фото: Telegraph

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.