Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСофія Вергара отримала роль наркобаронеси Грісельди Бланко в серіалі від авторів «Нарко»

Серіал складатиметься із 6 епізодів

Netflix оголосив про створення нового драматичного серіалу «Грісельда». Головну роль зіграє колумбійсько-американська акторка Софія Вергара («Американська сімейка»).

Серіал розповість про колумбійську наркобаронесу Грісельду Бланко, яка створила один із найприбутковіших картелів в історії. Віддана мати, а також смертельна суміш чарівності та непомітної різкості Бланко допомогли їй уміло управляти сім’єю та бізнесом, що призвело до таких прізвиськ як «Чорна вдова» та «Хрещена мати кокаїну».

«Грісельда Бланко була грандіозним персонажем, чия безжальна, але дотепна тактика дозволила їй управляти імперією з мільярдами доларів ще за роки до того, як цим зайнялися авторитети-чоловіки, про яких ми так багато знаємо», – сказала Вергара.

Шоураннером, сценаристом і виконавчим продюсером стане Інгрід Ескайед. Також до виконавчої виробничої команди потрапили Ерік Ньюман, Луї Балагер, Даг Міро, Андрес Байс і Карло Бернард, які працювали над серіалом «Нарко». Вергара також виступить виконавчою продюсеркою.

Серіал складатиметься із 6 серій по 50 хвилин.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.