Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЩе одна перемога. Кліп української режисерки Таню Муіньо відзначили на American Music Awards

Хто ще переміг у головних категоріях

Кліп української режисерки Таню Муіньо на пісню Montero (Call Me By Your Name) від репера Lil Nas X назвали найкращим відео на 49-й премії American Music Awards, яка відбулася минулої ночі в Лос-Анджелесі.

У цій номінації також змагалися кліпи: Leave the Door Open від Silk Sonic, Anderson. Paak і Бруно Марса, Up від Cardi B, driver’s license Олівії Родріґо та кліп The Weeknd на пісню Save Your Tears.

Головну нагороду, а саме «Артист року», присудили південнокорейському гурту BTS. Це перший випадок в історії AMA, коли в цій номінації перемогли артисти азійського походження. BTS також отримали нагороду за пісню Butter. У номінації «Улюблений попвиконавець» переміг Ед Ширан, а улюбленою попвиконавицею визнали Тейлор Свіфт, яку нагородили й за найкращий попальбом Evermore. Найкращою новою артисткою назвали Олівію Родріґо, а колаборацією року став дует Doja Cat і SZA.

Раніше ми розповідали, що Таню Муіньо стала першою жінкою, яку назвали найкращою режисеркою на премії UK Music Video Awards у Лондоні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.