Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ новорічну ніч: де дивитися спеціальний епізод «Гаррі Поттера»

Одночасно з усім світом

Українська платформа OLL.TV покаже спецепізод «Гаррі Поттера» – Return to Hogwarts («Повернення в Гоґвортс») одночасно з усім світом. Прем’єра відбудеться 1 січня.

Спецвипуск буде доступний на сервісі в підписці «Амедіатека». Разом із довгоочікуваним епізодом на OLL.TV також вийдуть усі попередні частини франшизи.

Спецепізод буде присвячений 20-річчю з виходу першого фільму. Відомо, що до Гоґвортсу повернуться всі головні герої «Гаррі Поттера»: Деніел Редкліфф, Емма Вотсон, Руперт Грінт і ще понад 15 інших акторів з усіх стрічок.

«Повернення в Гоґвортс» розповість історію створення фільмів через нові інтерв’ю та розмови з кастом, запрошуючи шанувальників у «чарівну подорож в одну з найулюбленіших франшиз усіх часів».

Відомо, що авторка книг Джоан Роулінг з’явиться у випуску лише в архівних кадрах. За даними The Independent, у спецепізоді актори обговорюватимуть вплив Роулінг на літературу, після чого на екрані з'явиться сама письменниця, яка розповість, як важко було знайти актора на роль Гаррі Поттера. Цей сегмент зняли у 2019 році.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.