Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСім’я Ґуччі розробляє серіал і документальний фільм про свою родину та бренд Gucci

У відповідь «Дому Gucci» Рідлі Скотта

Родина Ґуччі розробляє серіал і документальний фільм про свою сім’ю й історію бренда у відповідь на стрічку «Дім Gucci» Рідлі Скотта.

Як повідомляє Variety з посиланням на кінокомпанію Sky Studios, шоу знаходиться на ранніх стадіях розроблення, а фільм – на стадії підготовки до виробництва. Віцепрезидент Sky Studios Нільс Хартманн повідомив, що проєкти розкажуть «історію великої родини та великого бренда».

Ідеї проєктів представили близько року тому. Згодом угоду підписали з кількома членами сім’ї, включаючи Алессандро Гуччі, Гуччо Гуччі-молодшого та Джорджіо Гуччі. Джорджіо – молодий італійський продюсер, який виступить виконавчим продюсером серіалу та фільму.

Фільм Рідлі Скотта, який вийшов у листопаді 2021 року, розповідає про вбивство Мауріціо Ґуччі та падіння сімейної династії Ґуччі. Патрицію Реджані, колишню дружину Мауріціо, засудили за організацію його вбивства після того, як він залишив її заради молодшої жінки. Реджані вийшла на волю у 2016-му.

Після прем’єри родина Ґуччі розкритикувала стрічку. У спільному листі вони заявили, що їхніх близьких показали «негідниками, неосвіченими та бездушними до навколишнього світу», хоча прототипи персонажів такими не були, а також образили спадщину, на якій сьогодні будується бренд Gucci.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.