Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістПатріотичні пазли від Frisson за роботою української ілюстраторки

Патріотичні пазли від Frisson за роботою української ілюстраторки — Вішліст на Wonderzine

Присвячені відданості і єдності українців

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

₴ 700

 FRISSON

Бренд Frisson разом з українськими митцями випустив ультралімітовану колекцію з чотирьох комплектів пазлів про українську мужність і нездоланність. Їхні назви: Magus, Embrace, Sunflower і Bravery.

Кожен набір налічує 500 фігур і зображує відданість людей, які щодня тяжко працюють і наближають перемогу України. Наприклад, пазл Embrace показує наших військових, медиків, рятівників і працівників комунальних служб. Авторкою ілюстрації виступила Юлія Тверітіна.

Серед нових наборів є пазл Magus, втіленням якого є робота художника Володимира Манжоса, що автор створив 10 років тому. Свої принти для колекції також додали дизайнер Євген Величев і художниця Анастасія Шолік.

«Ми зібрали кращих українських митців, які наділені своїми суперсилами. Кожен пазл – це підсилення впевненості в собі й у нашій перемозі», – кажуть розробники.

На бажання можна обрати й рівень складності пазлів – Casual або Hard. Зручно те, що в разі втрати чи пошкодження до 5 деталей з набору, розробники гарантують їхнє відновлення.

Найперша колекція, яку випустила команда Frisson, – це набори пазлів Bright, Spring, Riddle і Jungle. Комплект Spring прикрашений роботами ілюстраторки Марі Кінович, у Riddle використали роботи Андрія Ковтуна й Вікторії Лайм. Набір Bright оздобили світлиною фотографа Олександра Анта, а пазли Jungle ілюстрували роботами художників WE BAD.

Текст: Галина Данилюк

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.