Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістФотоальбом Енні Лейбовіц «Дивокрай» із підбіркою її фешн-знімків за 50 років

До видання ввійшли 350 світлин, більшість із яких не публікувалися раніше

Фотоальбом Енні Лейбовіц «Дивокрай» із підбіркою її фешн-знімків за 50 років — Вішліст на Wonderzine

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

 

 

₴ 1 030

arthuss

 

 

Видавництво ArtHuss випустило фотоальбом американської фотографки Енні Лейбовіц, у якому зібрані її фешн-знімки за останні 50 років. 

До видання ввійшли 350 світлин, більшість із яких не публікувалися раніше. Це, зокрема, портрети видатних особистостей: Ніколь Кідман, Серена Вільямс, Піна Бауш, РуПол, Леді Гага, Королева Єлизавета, Ненсі Пелосі. 

Фотоальбом має передмову від британської журналістки й письменниці Анни Вінтур, коментарі Енні Лейбовіц і її інтерв’ю з Карен Малліґан.

 

 

 

 

«Фотоальбом «Дивокрай» переважно натхненний книгою «Алісині пригоди у Дивокраї» Льюїса Керола. Коли Аліса стикається з безліччю незрозумілих персонажів, вона запитує: «Хто ж я така?» Енні Лейбовіц ставить те саме питання через моду. Ця фотографка стала відомою завдяки портретній зйомці, тож для багатьох людей альбом «Дивокрай» стане першим знайомством із талантом Лейбовіц ще й у галузі фешн-фотографії», – зазначають у видавництві. 

Книжка доступна у двох варіантах обкладинки. Базова тверда вже в наявності на сайті. А обкладинка, обтягнута тканиною, ще в роботі.

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.