Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ІгриУ що пограти? Легкі та приємні ігри для відпочинку

У що пограти? Легкі та приємні ігри для відпочинку — Ігри на Wonderzine

Кохання, котики та друзі

Іноді нам усім потрібна перерва, щоб розслабитися, і неважливо – чи то ранкова дорога в переповненому міському трафіку, чи обідня перерва або вихідний.

Замість скролінгу стрічки в TikTok радимо пограти в ігри. Тож ставимо все на паузу, робимо глибокий вдих і знімаємо стрес добіркою ігор для релаксу.

Текст: Анастасія Уткіна

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Cats and Soup

Andriod

iOS

Cats and Soup - це гра про те, як котики готують супи. У цій милій грі вам необхідно розмістити якомога більше котиків у своєму лісі, щоб зосередитись на різноманітних завданнях із приготування супу. Якщо їм стане важко варити суп, вони також можуть зробити перерву.

У цій грі немає інтенсивних завдань – ви дійсно можете склавши руки, дивитись, як ну дуже милі персонажі займаються своїми справами. З часом можна розблоковувати нові рецепти, одягати котиків у різні капелюшки та прикрашати місцевість.

Townscaper

Android

iOS

Це виняток з усіх ігор із містобудуванням. Замість виконання різноманітних завдань із будівництва та накопичення ресурсів, ви як малятко в пісочниці створюєте з піщинок будиночки, а з них – ціле місто. Приємна та тепла графіка балансують із простотою інтерфейсу.

У цій грі відсутній сценарій. Ви можете самі створити містечко своєї мрії – чи то невелике поселення на воді, чи помпезне місто з каналами та соборами.

Forest Island

Android

iOS

Forest Island – це проста та приємна гра, де потрібно відродити безлюдний острів посеред океану, що сповнений дикими тваринами: кроликами, лисицями, вовками тощо.

На початку гри ви маєте острівець із самотнім деревом і кроликом. Енергія в цій грі є основним ресурсом, тож що більше її вам вдасться накопичити, то швидше ви зможете відкрити нові локації та фауну.

Ви зможете насолоджуватись легкою електронною музикою, сповненою звукових ефектів і заспокійливих звуків природи.

Resonance of the ocean

Android

iOS

Ця гра впевнено займає своє місце серед ігор для затишного відпочинку. На краю безлюдного острова вам потрібно збирати предмети, які океан викидає на берег, і створювати музичні інструменти з них, щоби відтворити звуки води.

У цьому мальовничому світі ви зможете насолодитись заспокійливими хвилями, приємною графікою та ASMR хвиль, кроків і знайдених речей.

Florence

Android

iOS

Як часто ви почуваєте себе виснаженими роботою, щоденною рутиною та соціальними мережами? Так, це гра майже про кожну з нас. Єдине, що відрізняє нас від головної персонажки гри Флоренс Йо, це те, що нас у кінці не рятує від вигорання віолончеліст.

За допомогою мініігор ви будете стежити за кожним кроком стосунків двох персонажів і відкриєте особисту історію кожного. А потім разом із Флоренс знайдете шлях до особистого розвитку. Ця гра надихає теплими сценами графічного роману.

Spiritfarer

Android

iOS

Це одна з найкращих ігор 2020 від Netflix.

У цій зворушливій грі для розслаблення ви будете вивчати світ, знайомитись із духами та доглядати за ними на шляху до світу мертвих. Netflix пропонує своїм гравцям велику кількість яскравих локацій і завдань, починаючи зі створення корабля та закінчуючи збиранням врожаю на фермі.

У цій грі ви зустрінете багатьох духів і почуєте їхні чарівні та водночас зворушливі історії – чи то маленький хлопчик із невиліковною хворобою, чи військові часів Другої світової.

Oxenfree

Android

iOS

Ще одна відома гра від Netflix, яка сподобається любителям надприродного та містичного. Атмосферу створюють приємна темна графіка та трохи моторошна музика.

За сюжетом, ви з друзями приходите на вечірку на старий воєнний острів, але вночі відкриваєте таємничі ворота, що змінює не тільки ваше життя, але й життя ваших друзів. У цій грі необхідно не тільки залишитись живими, а й знайти аномалії острова та листи від таємничої жінки, на ім'я Маргарет, яка мешкала на цьому острові задовго до подій. Гра має кілька варіантів кінцівок, і тільки від вас залежить, яким буде фінал.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.