Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Кіно9 хороших різдвяних фільмів, які ви могли не бачити

9 хороших різдвяних фільмів, які ви могли не бачити — Кіно на Wonderzine

Не тільки «Реальна любов»

Напередодні Різдва нам хочеться довше побути з родиною, подивитися улюблені фільми в сотий раз і просто залишатися в ліжку. Ми зібрали 9 теплих історій на різний смак: від душевних мультфільмів до романтичних комедій.

Щасливого Різдва

Last Christmas

Дивитися

Кейт (Емілія Кларк) працює ельфом-продавчинею в магазині різдвяних подарунків. Її життя дещо нагадує класичну історію Бріджит Джонс: вона самотня, зазнає чимало невдач, має проблеми з алкоголем і харчуванням. Але дівчина попри все мріє стати співачкою та знайти кохання. Це романтична історія двох людей, між якими швидко виникає особливий зв’язок. Назва фільму однойменна з піснею Джорджа Майкла Last Christmas, що звучить приємним лейтмотивом.

Пара на свята

Holidate

Дивитися

Якщо свята із сім’єю для вас випробування (9 із 10 питань про особисте життя), то головні герої цього фільму знайшли рішення. Слоун (Емма Робертс) уже втомилася від хлопців, з якими її знайомить родина, а Джексон (Люк Брейсі) навіть не готовий до серйозних стосунків. Усе, що їм потрібно, – це пара на свята, коли сім’я найбільш надокучлива.

Ельф

Elf

Дивитися

У дитинстві Бадді Гобс (Вілл Феррелл) випадково заповзає в мішок Санти, потрапляє на Північний полюс і починає жити з ельфами. Звучить так, наче здійснилася давня мрія. Але одного разу Бадді вирішує повернутися й відшукати справжнього батька. Усе б нічого, та хлопець узагалі не знає, як поводити себе в багатолюдному Нью-Йорку. Купа курйозів і перешкод спіткають головного героя, але це викликає тільки добрий сміх і співчуття.

Деш і Лілі

Dash and Lily

Дивитися

Різдвяний серіал від Netflix про любов і святковий Нью-Йорк. У центрі сюжету – Лілі, замріяна дівчина, яка одного разу вирішує залишити свій записник в улюбленій книгарні. Його випадково знаходить Деш, який робить там кілька заміток. Так і починається їхнє листування, а для вас – 8-серійна пригода, яку можна подивитися за вечір.

Дуже мюрреївське Різдво

A Very Murray Christmas

Дивитися

Комедійний мюзикл від режисерки Софії Копполи для тих, кому набридли «блакитні вогники», але все ще хочеться музики. Через погодні умови святкове шоу Білла Мюррея доводиться скасувати: надворі лютує заметіль, тож глядачі просто не можуть до нього дістатися. Білл залишається святкувати Різдво на самоті, але зрештою зустрічає його в компанії персоналу й поодиноких гостей готелю. Джордж Клуні, Майлі Сайрус, Кріс Рок та інші виконують улюблені пісні та змушують Мюррея повірити в різдвяне диво.

Вартові легенд

Rise of the Guardians

Дивитися

Ви впевнені, що Різдво без мультфільмів можливе? «Вартові легенд» від DreamWorks – це телепорт у світ, де улюблені Санта Клаус, Великодній Кролик, Зубна Фея й інші герої не просто існують, а й оберігають віру дітей у дива та захищають від усього злого. Цей мультфільм поверне вас у дитинство, змусить сміятися (і трошки плакати), а також познайомить із Крижаним Джеком – духом зими.

Різдвяні хроніки

The Christmas Chronicles

Дивитися

Netflix утілив нашу дитячу мрію в реальність. Підліток Тедді вже давно не вірить у Санту, але цього року вирішив допомогти своїй молодшій сестрі Кейт зняти його на відеокамеру. Як ви зрозуміли, їм не просто вдалося побачити легендарного дідуся (Курт Расселл), а й вирушити з ним у подорож і допомогти. Якщо одного фільму вам буде мало, відразу вмикайте наступний: у листопаді на стримінгу вийшла друга частина історії.

Щаслива пора

Happiest Season

Дивитися

Романтична комедія про стосунки лесбійської пари. За сюжетом Еббі (Крістен Стюарт) хоче освідчитися своїй дівчині Гарпер (Маккензі Девіс) під час святкування Різдва разом з її сім’єю. Та зустрівшись з батьками Гарпер, Еббі розуміє, що ті нічого не знають про сексуальну орієнтацію дочки. Режисерка Клеа ДюВалл – відкрита лесбійка, тому каже, що у фільмі багато автобіографічного, оскільки вона була як на місці «просто подруги», так і тієї, що боїться камінг-ауту.

Лускунчик і чотири королівства

The Nutcracker and the Four Realms

Оновлення знайомої казки Гофмана від Disney. Дія відбувається напередодні Різдва, Клара (Маккензі Фой) відкриває подарунок, який їй залишила вже покійна мама. Це було яйце з замком і записка: «Усе, що тобі потрібно, – всередині». Так починається неймовірна історія пошуку відповідей і відкриття нових королівств. Фільм можна дивитися хоча би заради естетичної картинки й акторів. У зірковому акторському складі – Кіра Найтлі, Морган Фрімен, Гелен Міррен та інші.

Текст:

Катерина Янченко

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.