Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МузикаСпівачка Roxolana представила нову пісню «Не бійся»

Авторка пісні вирішила випустити її після обстрілу Вінниці

Співачка Roxolana випустила пісню «Не бійся», у якій закликала українців не втрачати надію та вірити в нашу перемогу.

Авторка пісні розповіла, що 14 липня її команда планувала виступити у Вінниці, але тоді російські ракети влучили в центр міста та забрали життя кількох десятків людей. «Серед них яких був чудовий хлопець Женя Коваленко, помічник нашого звукорежисера, який об’їздив із нами пів України у благодійному турі «Тримайся», – розповідає співачка.

Roxolana написала «Не бійся» в перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, але тоді не наважилася її випустити. Їй здавалося, що в такі важкі часи люди потребують більш підбадьорливих і життєрадісних композицій. Але ракетний обстріл Вінниці змінив її ставлення до пісні.

«Я дописала її і все-таки зважилася представити, адже ми маємо вірити в себе, в Україну і в нашу перемогу, попри все. Кожного дня ми втрачаємо рідних, близьких, друзів і побратимів. У такі моменти хочеться опустити руки та зупинитися. Зізнаюся, так було і в нас у перші дні після теракту у Вінниці. Ми не розуміли, як зможемо далі продовжувати робити свою справу. Але це саме те, чого домагається росія, коли випускає свої ракети. Щоб ми всі боялися. У такі моменти потрібно пам’ятати, що ми не самотні. Не потрібно боятися. Ми всі разом, піднімаємося, беремо волю в кулак і йдемо до перемоги», – поділилася Roxolana.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.