Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МузикаДо закладок: музична збірка, присвячена загиблому поету й військовому Максиму Кривцову

Прибуток із продажу альбому передадуть фонду MUSICIANS DEFEND UKRAINE

Український лейбл «ОЧІ» випустив збірку «24.2.24», яку присвятили пам’яті поета й військового Максима Кривцова. Він загинув на фронті в січні 2024 року.

Як пише DTF, до збірки ввійшло 60 треків, які записали 50 українських артистів, зокрема військові. Композиції створювали в період із 24 лютого 2023 року до 24 лютого 2024 року. Серед жанрів, представлених на записі, – ембієнт, хардтехно, нойз, дабстеп, брейкбіт, field recordings. 

Збірку «24.2.24» відкриває трек «Де мої сни» Maxym Liutcode із голосом і віршами Кривцова. «Це слово поета й кулеметника Максима Кривцова, записане в бліндажі однієї з позицій. Він загинув за два місяці до виходу цієї збірки. Ця робота – спроба створити капсулу часу, яка збереже фрагменти думок та ідей того, хто має бути зафіксованим в нашому культурному коді. Люди, які мали що нам сказати, але були вбиті росією», – ідеться в описі до релізу.

Придбати «24.2.24» можна на Bandcamp. Ціна – від 24 доларів. Увесь прибуток із продажу альбому лейбл передасть фонду MUSICIANS DEFEND UKRAINE.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.