Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МузикаБейонсе, Дуа Ліпа і Боб Марлі: слухайте офіційний плейліст інавгурації Джо Байдена і Камали Гарріс

Церемонія відбудеться 20 січня

Комітет з інавгурації президента США спільно з DJ D-Nice і лейблом Raedio склали плейлист із 46 пісень, які звучатимуть на церемонії інавгурації. Напередодні організатори відмовились від традиційного списку композицій, про що повідомили 15 січня.

Серед виконавців, які потрапили до плейліста, – представники різних жанрів музики. У заяві команда зазначає, що плейліст «відображає різноманітність країни».

«Ці пісні та виконавці відображають невблаганний дух і багате різноманіття Америки. Вони є підсумком нового розділу й допоможуть об’єднати людей разом», – сказав генеральний директор Комітету з інавгурації президента Тоні Аллен.

Зокрема, у плейлісті є пісні Бейонсе (Find Your Way Back), Дуа Ліпи (Levitating), Кендріка Ламара (Now Or Never), Боба Марлі (Could You Be Loved), а також гуртів Led Zeppelin (Fool in the Rain), Tame Impala (Let It Happen) і SAULT (Free). Прослухати його можна на Spotify за посиланням.

Нагадаємо, церемонія інавгурації Джо Байдена та Камали Гарріс відбудеться 20 січня. Раніше повідомляли, що Том Генкс стане ведучим телетрансляції церемонії, а Леді Гага заспіває національний гімн.

Фото: Facebook Joe Baiden

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.