Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

МузикаДивіться новий кліп Finneas й Ashe на пісню Till Forever Falls Apart

Хореографія на тлі каліфорнійської пустелі

Ashe та Finneas презентували кліп на спільний трек Till Forever Falls Apart. Ліричну пісню про те, що кохання здатне перебороти всі незгоди, доповнила парна хореографія та сонячний захід у каліфорнійській пустелі. На чуттєвий кліп їх надихнув культовий танцювальний дует 30-х років Фреда Астера та Джинджер Роджерс.

«Хоча ця пісня звучить як найромантичніша, яку я коли-небудь писала, вона також розповідає про прийняття. Про те, що важливіше мати шанс кохати, ніж залишатися закоханим. Finneas – один із найталановитіших людей, яких знаю, тому це приємно випустити пісню з кимось, кого я так люблю. Мені пощастило його знати, і сподіваюся, що ніколи не знатиму життя без нього», – прокоментувала прем’єру Ashe.

«Ashe для мене артистка поза часом. Її пісні будуть так само актуальні й важливі через 30 років, як і сьогодні. Створення музики з нею було очікуваним продовженням нашої дружби. Я обожнюю цю пісню», – розповів Finneas.

Співачка Ashe відома своїм треком Moral of the Story, cаунд-продюсером якої також виступив Finneas. Пісня стала саундтреком фільму «Усім хлопцям: P.S. Я й досі тебе кохаю», після чого набула популярності.

Finneas – співак, автор пісень і лауреат шести премій «Ґреммі», які він отримав за продюсування альбомів своєї молодшої сестри Біллі Айліш.

Наживо Till Forever Falls Apart можна буде почути 3 березня на шоу Jimmy Kimmel Live!

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.