Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяKalush і Skofka звинуватили у сексизмі через нову пісню «Батьківщина»

Українців обурило порівняння волі з дівчиною, яка «руским би не дала»

Виконавців Kalush і Skofka розкритикували за сексистькі вислови в їхній новій пісні «Батьківщина». Про це повідомляють «Букви».

Українців обурили рядки «кулі-дебіли полетіли, бо не мали права вони на слова. Воля – це дівчина, що любить дім, тіки руским би не дала». У коментарях до пісні зазначили, що подібних порівнянь не повинно існувати, особливо на тлі численних зґвалтувань під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.

За словами виконавців, цим треком вони хотіли підтримати бойовий дух захисників. Skofka зазначив, що вони «візьмуть до уваги» те, що вжили таке «некоректне різке висловлювання» у своїй пісні.

«Звичайно, ми поважаємо жінок, і в жодному разі ніяк не хотіли принизливо висловитися. Просто інший оригінальний ракурс погляду на суть цього рядочка затьмарив, мабуть, свідомість, тому й не звернулася увага, тому що й подумати погано не могли про наших дівчат, саме тому й не помітили різкість», – написав виконавець.

Kalush також прокоментували ситуацію. «У цьому рядку я заклав зовсім інший зміст, від того що ви почули. Я писав про дім, а не про дівчину», – написав соліст гурту.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.