Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Ситуація«Про ляльку з великими цицьками». Жарти ведучого премії «Золотий глобус» викликали обурення

У соцмережах ведучого розкритикували й почали глузувати з нього у відповідь

Американський стендап-комік й актор Джо Кой, який був ведучим цьогорічної премії «Золотий глобус», зіткнувся з критикою через свої жарти. У соцмережах його вже «скасовують». Про це пише Variety.

Один із жартів Коя стосувався фільмів «Барбі» й «Оппенгеймер», які цього року були лідерами за кількістю номінацій. Комік відзначив, що обидві стрічки змагалися в новій номінації «Найкраще досягнення в прокаті».

«"Оппенгеймер", заснований на 721-сторінковій книзі про Манхеттенський проєкт, яка отримала Пулітцерівську премію, і «Барбі» – [фільм] про пластикову ляльку з великими цицьками», – відзначив Кой.

Він додав, що під час перегляду фільму Ґрети Ґервіґ було «трохи дивно відчувати потяг до пластикової ляльки». Також Кой сказав під час церемонії: «Основний момент у "Барбі" – це коли ідеальна краса змінюється на неприємний запах із рота, целюліт і плоскостопість або те, що кастинг-директори називають виразним персонажем».

Водночас Джо Кой висловив одну претензію до «Оппенгеймера»: «[Фільму] потрібна була ще одна година. Мені здається, що йому не вистачало передісторії. Моя новорічна постанова на 2024 рік – закінчити "Оппенгеймера" у 2025 році».

Окрім цих жартів, Кой також коментував розмір пеніса актора Баррі Кеогана зі сцени у фільмі «Солтберн», де він танцює оголеним. Також ведучий сказав, що акторки фільму The Color Purple «показують, що відбувається з дупою, коли ти приймаєш Ozempic (препарат для лікування діабету другого типу дорослих, який деякі використовують для схуднення – ред.)».

У відповідь на неоднозначну реакцію на жарти Джо Кой відповів, що він писав лише частину з них і загалом отримав сценарій виступу за десять днів до церемонії нагородження. 

У соцмережах Джо Коя розкритикували, назвавши «провалом "Золотого глобусу"». Також багато користувачів почали глузувати з нього у відповідь.

У ніч на 8 січня в Лос-Анджелесі відбулася 81 церемонія нагородження кінопремією «Золотий глобус». Цьогоріч лауреатів оголошували у 27 категоріях. Переглянути переможців можна за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.