Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Серіали34 серіали, які варто подивитися цієї зими

Агенція боротьби з привидами й жінки, які починають нове життя

34 серіали, які варто подивитися цієї зими — Серіали на Wonderzine

Між періодами відключення світла є час для того, щоб подивитися епізод нового серіалу.

Цієї зими буде дуже багато цікавих прем’єр й очікуваних продовжень улюблених телевізійних шоу. Зібрали для вас 34 серіали, які виходять незабаром.

Текст: Ольга Дуденко

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Нові серіали

Тиша

Hush

Де: ALLBLK

Коли: 1 грудня

В епіцентрі серіалу – докторка Логан, успішна секс-терапевтка й авторка бестселерів, котра побудувала вдалу кар’єру, допомагаючи багатим і відомим клієнтам. Багатьом вона допомагає поліпшити стосунки й вирішити проблеми в шлюбі. Жінка звикла берегти чужі секрети, але після того, як вона запускає власний проєкт Penthouse, секрети трьох її клієнток починають загрожувати життю лікарки. Згодом у пентхаусі поліція знаходить труп, і першою обвинуваченою стає Логан.

У серіалі зіграють Джойфул Дрейк («Неймовірно хороші речі», «Залишаймося разом, «Наздоганяючи водоспади»), Роб Гордон («Різдвяна лотерея», «Святкове розбите серце»), Керін Ворд Росс («Моногамія», «Парубоцький вечір»). Виконавча продюсерка Анджела Берт-Мюррей говорить, що жінки в Hush «прямують до успіху незалежно від його вартості».

Бренсон

Branson

Де: HBO

Коли: 1 грудня

За 16 днів до того, як Річард Бренсон запланував здійснити історичний політ як перший пасажир, що досяг космосу у власному космічному кораблі в липні 2021 року, він погоджується на розмову з режисером Крісом Смітом, уявляючи ризик, який може чекати його попереду. Сміт відправляє нас у розлогу подорож життям 70-річного Бренсона, розповідаючи про його виховання, кар’єру й прагнення до постійних пригод. Інтимності цьому документальному серіалу додають історії членів сім’ї, ділових партнерів, журналістів, архівні домашні відеоматеріали. Бренсон розказує про важливість злетів і падінь для людини, яка прагне успіху як у бізнесі, так і в особистому житті.

HBO анонсують серіал так: «Якщо ви навчилися мистецтву пробувати неможливе, ви можете створити неможливе з будь-чого». Окрім того, наприкінці червня цього року підприємець Річард Бренсон відвідав Україну, зустрівшись із Володимиром Зеленським і висловивши підтримку українцям.

Багаті

Riches

Де: Amazon Prime

Коли: 2 грудня

Стівен Річардс побудував косметичну імперію, але, коли він переносить інсульт і несподівано помирає, секрети й брехня щодо його родини випливають на поверхню. Майбутнє компанії тепер під загрозою. Видання Telly Visions називають серіал «шекспірівською сімейною трагедією, сповненою зради й підлості».

Головні ролі зіграють Г’ю Кварші («Убивство Стівена Лоуренса», «Маленький острів»), Сара Найлс («Тед Лассо», «Безтурботна», «Красиві люди»), Адеїнка Акінрінаде («Відкриття відьом», «Тіло води»), Ула Оребії («Лімб», «Загублене серце», «Історія Брікстона») і Ннека Окойе («Смерть у раю», «Список А»).

Гаряча голова

Hot Skull

Де: Netflix

Коли: 2 грудня

Мінісеріал покаже нам дистопічний світ, де панує епідемія. Вона поширюється, коли люди розмовляють, обмінюються великою кількістю слів. У центрі сюжету з’являється колишній лінгвіст Мурат – один із небагатьох, чий організм залишається стійким до хвороби. Ті, хто не піддається інфекції, мусять носити навушники, пересуваючись містом. Маючи імунітет, Мурат може допомогти іншим людям подолати епідемію.

Головного героя зіграє актор Осман Сонант («Багаті і бідні», «Скриня Пандори»). Інші ролі виконають Хазал Субаші («В’язень любові», «Міський лікар», «Коло»), Шевкет Чорух («Небезпечні вулиці», «Танці з шакалами»), Озгюр Емре Йилдирим («Для нас обох», «Убий мене, коханий»).

Джордж і Теммі

George & Tammy

Де: Showtime

Коли: 4 грудня

Серіал розповість про стосунки відомих кантрі-музикантів Джорджа Джонса й Теммі Вайнетт. У свій час їх часто називали королем і королевою кантрі-музики. Вони швидко досягли успіху поодинці, потім одружилися, що сприяло виникненню багатьох хітів у дуеті. А життя зірок за лаштунками стало таким же знаменитим, як і те, що було в центрі уваги слухачів.

Персонажів Джорджа й Теммі втілить по-справжньому зірковий каст – Майкл Шеннон («Ножі наголо», «Швидкісний поїзд», «Форма води») і Джессіка Честейн («Сцени з подружнього життя», «Очі Теммі Фей», «Гра Моллі»). Серіал базується на книжці «Троє з нас: Зростаючи поруч із Теммі та Джордж» (The Three of Us: Growing Up with Tammy and George), яку написала дочка подружжя музикантів Жоржетта Джонс.

Я ненавиджу Різдво

I Hate Christmas

Де: Netflix

Коли: 7 грудня

Джіанна ненавидить Різдво через те, що щороку вона мусить відповідати на запитання рідних про своє особисте життя. Героїня серіалу намагається довести сім’ї, що пишається своєю незалежністю й для щастя їй не потрібен хлопець. Утомившись від осуду й нарікань, вона вирішує знайти партнера для різдвяного вечора, коли залишається 24 дні до свята.

Головну роль виконає італійська акторка Пілар Фольяті («Один крок від раю», «Ніколи не жартуй із зірками», «Я біжу до тебе»). Беатріче Арнера («Можете поцілувати нареченого», «Без зв’язку») і Сесилія Бертоцці («Банда Гроссі») зіграють подруг Джіанни.

Рідня

Kindred

Де: FX

Коли: 13 грудня

Дана – молода темношкіра жінка й письменниця-початківець – вирішила скинути з себе будь-які родинні зобов’язання, переїхати до Лос-Анджелеса й почати життя, про яке вона давно мріяла. Перш ніж оселяється в новому домі, виявляється, що вона і її родина тісно пов’язані з однією плантацією, яка існувала у ХІХ столітті. Дана зіткнеться з таємницями, про котрі вона ніколи не довідувалася, але які кровно з нею пов’язані.

В акторському складі будуть Маллорі Джонсон («Інша Зої», «Не спрацювало»), Міка Сток («Утеча з Даннемора», «Зближення»), Раян Квонтен («2067: Петля часу», «Справжня кров», «Вікінги»), Гейл Ренкін («Сходження», «Сяйво», «Перрі Мейсон»), Девід Каплан («Секрет сестри», «Джеррі та Мардж»). Одним із виконавчих продюсерів серіалу є Даррен Аронофскі («Кит», «Чорний лебідь», «Реквієм за мрією»).

Рекрут

The Recruit

Де: Netflix

Коли: 16 грудня

Історія про Овена Хендрікса, юриста ЦРУ, втягнутого в масштабні й небезпечні міжнародні конфлікти. Одного разу він перебирає старі листи від людей, які погрожували розкрити секретну інформацію. Візит до одного з авторів листа поміщає Овена в низку інтриг і шпигунства.

Ной Сентінео («Усім хлопцям, яких я любила», «Ідеальне побачення», «Ангели Чарлі») виконав головну роль. Також у серіалі знялися Аарті Манн («Я ніколи не…», «Теорія великого вибуху»), Крістіан Брун («Мертвий погляд», «Темне дитя»), Кейла Цандер («Порятунок Рубі», «Голка в копиці часу»).

Відьмак: Кровне походження

The Witcher: Blood Origin

Де: Netflix

Коли: 25 грудня

Дія серіалу відбувається за 1200 років до подій флагманської серії «Відьмака» від Netflix з Генрі Кавіллом у головній ролі. Він розповідає про народження першого Відьмака й часи, коли світ людей, ельфів і монстрів був єдиним цілим. Цей небезпечний світ потребував таких же небезпечних захисників, і це означало, що Відьмаки мали відповідати кровному походженню.

На відміну від флагманського серіалу, головну роль у «Відьмак: Кровне походження» виконає жінка – Мішель Єо («Все завжди і водночас», «Шалено багаті азіати», «Шан-Чі та легенда десяти кілець»). Поруч із нею гратимуть Софія Браун («Захоплення», «Битва на Ватерлоо»), Ленні Генрі («Володар перснів: Персні сили», «Синдикат», «Денні і людський зоопарк»), Ділан Моран («Книгарня Блека», «Піксі»).

Калейдоскоп

Kaleidoscope

Де: Netflix

Коли: 1 січня

Особливістю цього серіалу є те, що його епізоди можна дивитися в будь-якому порядку. Щоразу буде інше значення. Кожна з 8 серій названа певним кольором, наприклад: рожевий, білий, жовтий тощо. У центрі сюжету – група злочинців, яка планує найбільш масштабне пограбування в історії. Команда Netflix називає серіал «унікальним досвідом для стримінгу», а його творець Ерік Гарсіа зазначає, що шоу частково натхненне реальними подіями.

У серіалі зіграли Джанкарло Еспозіто («Пуститися берега», «Краще подзвоніть Солу», «Мандалорець»), Пас Вега («Рембо: Остання кров», «Люсія і секс»), Руфус Сьюелл («Елвіс», «Час», «Людина у високому замку», «Вікторія»), Таті Габріель («Ти», «Моторошні пригоди Сабріни»), Розалін Ельбай («Рамі»).

Брехливе життя дорослих

The Lying Life of Adults

Де: Netflix

Коли: 4 січня

Джованна покидає дім й об’їжджає весь Неаполь у пошуках своєї тітки Вітторії. Вона вирішує це зробити, коли чує від батька, що схожа на тітку, а мати дівчини, зі свого боку, вигукує, що тітка Вітторія – це справжній монстр. Джованна хоче з’ясувати, хто її тітка, які між ними спільні риси й чи погана вона насправді. Цей серіал про подорож до себе, подолання страхів і дорослішання дівчини.

Головну героїню втілила дебютантка Джордана Маренго, тітку зіграла Валерія Голіно («Портрет дівчини у вогні», «Прихований колір речей»). Сюжет серіалу оснований на однойменному романі Елени Ферранте.

Обвинувачені

Accused

Де: FOX

Коли: 22 січня

«Обвинувачені» – це серіал-антологія, кожен епізод якої починається в залі суду, де перебуває обвинувачений. Ми не знаємо злочину, який він скоїв і в яку ситуацію потрапив. Усі історії розповідають із позицій обвинувачених, у яких вони зізнаються, як звичайна людина може потрапити в нетипові обставини і як одна необережна дія призводить до катастрофи.

Основний акторський склад – Шон Дойл («Радіохвиля», «Ендшпіль», «Остання мітка»), Ебігейл Бреслін («Тихий вир», «Вітаємо в Зомбіленді», «Маленька міс Щастя»), Марго Мартіндейл («Наглядач», «Міллери», «Правосуддя»). Серіал оснований на однойменному телевізійному шоу, яке 2011 року отримало премію «Еммі» за «Найкращий драматичний серіал».

Кам’яне обличчя

Poker Face

Де: Peacock

Коли: 26 січня

Чарлі Кейл має суперздібність: вона вміє розпізнавати, коли хтось обманює. Разом зі своїм плімутом дівчина вирушає в дорогу, щоб розкрити небезпечні злочини. Вона не може їм запобігти, але спробує з’ясувати, чому це трапилося. Творець серіалу й виконавиця головної ролі в анонсі до серіалу говорять: «Ніколи не знецінюйте сили дружньої розмови за вечерею». Ідея проєкту зародилася саме в такій ситуації, коли Раян і Наташа обговорювали детективні шоу, смакуючи стейк.

Це перший телевізійний проєкт Раяна Джонсона, який був режисером стрічок «Ножі наголо» й «Зоряні війни: Останні джедаї». Головну роль зіграла Наташа Ліоні («Помаранчевий хіт сезону», «Американський пиріг»). У серіалі також з’являтимуться Едріан Броуді («Піаніст», «Учитель на заміну», «Чистий»), Бенджамін Бретт («Жінка-Кішка», «Міс Конгеніальність»), Джозеф Гордон-Левітт («500 днів літа», «Пристрасті Дон Жуана», «Суд над чиказькою сімкою»).

Локвуд і Ко

Lockwood and Co

Де: Netflix

Коли: 27 січня

Серіальна адаптація відомої книжки Джонатана Страуда про лондонську агенцію боротьби з привидами, яку заснували підлітки. В українському перекладі Володимира Панченка роман видала «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА».

Троє підлітків, Ентоні Локвуд, Джордж Каббінс і Люсі Карлайл, беруть участь у небезпечних битвах проти привидів Лондона. Їх не турбують фінансові питання чи контроль дорослих, але разом вони долають зло, що загрожує всьому місту. Кожен із підлітків має надзвичайні здібності, наприклад: Люсі чутлива до голосів померлих і може з ними розмовляти; Джордж – потужний дослідник історії, а Ентоні ніколи не боїться ризиків і лишається спокійним у найбільш критичних ситуаціях.

Славнозвісне підліткове тріо зіграють Рубі Стоукс («Бріджертони»), Кемерон Чапман, для якого серіал став телевізійним дебютом, й Алі Хаджі-Хешматі («Алекс Райдер»).

Ще не мертва

Not Dead Yet

Де: АВС

Коли: 8 лютого

Комедійний серіал, що базується на сюжеті книжки Александри Поттер «Зізнання про сорок із чимось факапів» (Confessions of a Forty-Something F**k Up). Історія розповість про дівчину Нелл Стівенс, яка хоче почати життя з чистого аркуша. Раніше вона відмовлялася від своїх мрій, щоб допомагати нареченому утримувати його бізнес. Одного дня їхні стосунки розвалюються, Нелл відчуває себе розбитою й покинутою та вирішує переїхати до свого рідного міста.

Їй доводиться ділити квартиру з незнайомцем, який контролює її використання електроенергії й уміння сортувати сміття. Нелл вирішує піти на роботу, і єдине заняття, яке потрапляє їй на очі, – це написання некрологів. Спочатку героїні здається, що її спіткають суцільні невдачі, але потім виявляється, що вона може бачити привидів.

Виконавицею головної ролі стала Джина Родригез («Незаймана Джейн», «Міс Куля», «Не спати»). Поруч із нею в касті зіграють Ханна Саймон («Новенька», «Убити Гюнтера») і Джош Бандай («На одній хвилі», «Завантаження»).

Серіали, які продовжуються

Пліткарка

Gossip Girl

HBO Max поновили «Пліткарку» на наступний сезон після рекордних переглядів шести епізодів першого сезону. Творці зазначають, що в нових серіях повернеться персонажка Джорджини Спаркс, а історії про тиск старшої школи й соціального статусу на студентів будуть ще масштабнішими.

Сезон: 2

Де: HBO Max

Коли: 1 грудня

Трейлер

Схоже на те

Sort Of

Другий сезон розповість про те, як головна героїня Сабі здобуватиме більше впевненості в собі як у сформованій особистості, починаючи від вибору друзів і до того, що їй подобається в одязі.

Сезон: 2

Де: HBO Max

Коли: 1 грудня

Трейлер


Кульгаві коні

Slow Horses

Продовження шпигунського трилера з Гері Олдменом у головній ролі.

Сезон: 2

Де: Apple TV+

Коли: 2 грудня

Трейлер


Моє неортодоксальне життя

My Unorthodox Life

Тепер Юлії доводиться виступати не лише в ролі бізнесвумен, а й протистояти економічному та психологічному насильству, яке вчиняє щодо неї її колишній чоловік.

Сезон: 2

Де: Netflix

Коли: 2 грудня

Трейлер


Провулок Світлячків

Firefly Lane

Історія про взаємини друзів упродовж майже 30 років. Marie Claire називає серіал «драмою, що зігріває серце».

Сезон: 2

Де: Netflix

Коли: 2 грудня

Трейлер


Темні матерії

His Dark Materials

Фінальна частина фентезі-історії, основаній на романі Філіпа Пуллмана «Янтарне скло».

Сезон: 3

Де: HBO

Коли: 5 грудня

Трейлер


Аліса в Прикордонні

Alice in Borderland

Адаптація манги, де головний герой опиняється в альтернативному місті Токіо, у якому зникли люди. Щоб повернутися до звичного життя, йому доведеться пройти змагання.

Сезон: 2

Де: Netflix

Коли: 22 грудня

Трейлер


Фантастичний острів

Fantasy Island

Дія серіалу відбувається на розкішному курорті в тропіках, де мрії будь-яких гостей здійснюються. Однак не все завжди дається так легко.

Сезон: 2

Де: FOX

Коли: 2 січня

Проморолик


Ординатор

The Resident

Історія про любов і втрати, жахливі катастрофи й дива, які трапляються з працівниками лікарні. Видання What to Watch говорить, що все, чого навчило шоу протягом сезонів, – це «очікувати неочікуване».

Сезон: 6

Де: FOX

Коли: 3 січня

Проморолик


Новий Амстердам

New Amsterdam

Фінальний сезон про кар’єру й особисте життя працівників провідної лікарні. Один із героїв лікуватиме пацієнта, який надихатиме на зміни в родинних стосунках, а Іггі виявить у прибиральника надприродні здібності.

Сезон: 5

Де: NBC

Коли: 3 січня

Проморолик


Зоряні війни: Бракована партія

Star Wars: The Bad Batch

Подорож героїв Імперією після падіння Республіки. Вони зустрінуть нових друзів і нових ворогів, виконуючи захопливі місії від найманців.

Сезон: 2

Де: Disney+

Коли: 4 січня

Трейлер


Привиди

Ghosts

Молода пара Саманта й Джей успадковують старий будинок і починають бачити там привидів. Тепер вони мусять співіснувати разом.

Сезон: 2

Де: CBS

Коли: 5 січня

Трейлер


Твоя честь

Your Honor

Поки одні чекатимуть порятунку, інші жадатимуть помсти.

Сезон: 2

Де: Showtime

Коли: 13 січня

Трейлер


Слуга

Servant

Війна Лієнн із Церквою Малих Святих посилюється, загрожуючи життю Філадельфії й за її межами.

Сезон: 4

Де: Apple TV+

Коли: 13 січня

Трейлер


Мер Кінгстауна

Mayor of Kingstown

Перший сезон закінчується тюремним бунтом, а другий розповість про його наслідки.

Сезон: 2

Де: Paramount+

Коли: 15 січня

Тизер


Чудотворці

Miracle Workers

У постапокаліптичному майбутньому воїн пустелі й безжальний воєначальник зіткнуться з найбільшим жахом для них – життям на околицях. Одну з головних ролей виконує Деніел Редкліфф.

Сезон: 4

Де: TBS

Коли: 16 січня

Трейлер


Ла Бреа

La Brea

Сім’я Гаррісів боротиметься за власне виживання.

Сезон: 2

Де: NBC

Коли: 31 січня

Трейлер


Ти

You

Тепер Джо Голдберг житиме в Лондоні й зустрічатиметься з представниками міського вищого суспільства. Нове місто означає пошук нової людини, до якої герой відчуватиме одержимість.

Сезон: 4

Де: Netflix

Коли: 10 лютого

Анонс


Карнівал Роу

Carnival Row

Фентезійний серіал із зірковим кастом – Карою Делевінь й Орландо Блумом. Герої розслідуватимуть серію жахливих злочинів, які розпалюють напругу в суспільстві.

Сезон: 2

Де: Amazon Prime

Коли: 17 лютого

Трейлер






Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.