Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СеріалиНове ім’я: акторка серіалу «Гра в кальмара» Чон Хо Ен

Що нам про неї відомо

Нове ім’я: акторка серіалу «Гра в кальмара» Чон Хо Ен — Серіали на Wonderzine

У РУБРИЦІ «НОВЕ ІМ’Я» ми розповідаємо про перспективних акторів, музикантів, режисерів та інших творчих людей, імена яких усе частіше з’являються в стрічках соцмереж і на сторінках журналів.

Чон Хо Ен


хто це: модель та акторка, відома за роллю Кан Се Бек (№ 067) у серіалі «Гра в кальмара»

У вересні відбулася світова прем’єра серіалу «Гра в кальмара», який очолив рейтинги серіалів Netflix за переглядами у 66 країнах із 83. Стрічка розповідає про групу людей, яким із різних причин потрібні гроші, тому вони погоджуються грати в дитячі ігри. Переможець отримує 45,6 млрд вонів, програш означає смерть.

Однією з центральних персонажів є Кан Се Бек (№ 067), у ролі якої дебютувала Чон Хо Ен. Вона грає біженку з Північної Кореї, якій треба заплатити брокеру, щоб він знайшов і переправив через кордон її вцілілих родичів.

До початку акторської кар’єри Чон Хо Ен була відомою моделлю та працювала з такими всесвітньо відомими брендами, як Chanel, Prabal Gurung, Jeremy Scott і Roberto Cavalli.

Проте вона не мріяла бути моделлю: «Коли я тільки починала, в мене не було мотивації, – ділиться зірка в одному з інтерв’ю. – Я навчалася в середній школі та подумала: «Коли ти виростеш, чим ти будеш заробляти на життя?» Так я і вирішила піти в моделі». За кордоном Хо Ен багато часу проводила наодинці, здебільшого переглядаючи фільми. Десь у цей період вона й вирішила спробувати себе в акторстві.

Дівчина з першого разу отримала велику роль і дуже нервувалася через це. Вона навіть зверталася до продюсерської команди, бо не була впевнена у своїх здібностях і шукала підтвердження того, що дійсно підходить на цю роль. Як вона розповіла в інтерв’ю для Vogue, її підтримували й колеги, і знімальна група. Акторка сама багато працювала над образом Кан Се Бек, зібрала цілий щоденник про героїню та її думки: «[У чомусь] її життя було дуже схоже на моє життя за кордоном, – розповідає Хо Ен. – У ті часи мені було важко поділитися своїми емоціями, святкувати із сім’єю та друзями щось хороше або зрозуміти, що робити, коли ставалося щось погане. Все [що я відчувала] жило в моїй голові й тільки в моїй голові. Отже, я могла зрозуміти її [Кан Се Бек] самотність і те, як вона підбадьорювала сама себе».

Чон Хо Ен і її героїня полюбилися глядачам. З моменту виходу серіалу на інстаграм зірки підписалося 14,6 мільйона користувачів, вона стала корейською акторкою з найбільшою кількістю підписників. Дівчина також стала амбасадоркою модного дому Louis Vuitton.

Про раптову славу Чон Хо Ен намагається не думати. Вона ще не кидає кар’єру моделі та планує відточити акторську майстерність, аби показати фанатам ще кращий результат у наступній кінострічці.

Зважаючи на працьовитість і рішучість акторки, ми впевнені, що вона ще не раз здивує нас своїми талантами. Радимо підписатися на профіль Чон Хо Ен, аби першими дізнатися про нові проєкти зірки.

Текст:

Анастасія Микитенко

Фото:

Netflix

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.