Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Ти як?» Запустили кампанію про необхідність піклування про психічне здоров’я

Корисні поради, техніки й методики

В Україні стартувала інформаційна кампанія про важливість піклування про власне психічне здоров’я. Вона реалізується в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яку ініціювала перша леді України Олена Зеленська. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я й показати інструменти, які допоможуть дбати про свій внутрішній стан.

«На тлі щоденних тривожних новин, ракетних атак, людського горя й біди питати в себе «Ти як?» наче не на часі. Але насправді психологічний добробут і розуміння того, що відбувається в нашому внутрішньому світі, на часі як ніколи», – зазначила Зеленська.

На сторінці кампанії є поради, техніки й методики, які допоможуть піклуватися про власне психічне здоров’я й підкажуть, як допомогти іншим.

В ОП зазначають, що понад 90% українців мали хоча б один із симптомів тривожного розладу, а 57% перебувають у зоні ризику розвитку ментальних порушень. Серед українців 31% не вважають свої проблеми достатніми для того, щоб звернутися по психологічну допомогу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.