Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Києві відкрили перший Центр стресостійкості. Як він працює

Тренінгові кімнати й локації для сімейних й індивідуальних консультацій

Перший в Україні Центр стресостійкості відкрили в Києві. Там надаватимуть психологічну підтримку різним соціальним і професійним групам населення, зокрема демобілізованим військовим і членам їхніх родин, а також працюватимуть над запобіганням стресовим травматичним станам.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації із посиланням на заступницю голови КМДА Марину Хонду.

Працювати над створенням центру почали після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. За словами Марини Хонди, українські фахівці переймали досвід іноземних колег, щоб навчитися правильно допомагати людям, які постраждали від російської агресії.

Центр працює з урахуванням безпекових викликів й особливостей воєнного стану. Наразі там працюють 15 психологів, але штат планують розширювати, а також створювати мережі консультаційних локацій, щоб наблизити послугу до людини. У новому центрі облаштовані тренінгові кімнати, локації для сімейних й індивідуальних консультацій, конференц-зали.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.