Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБренд презервативів Jems запустив освітню кампанію про безпечний секс у похилому віці

Щоб заохотити літніх людей говорити про безпечний секс більше

Канадський бренд презервативів Jems запустив освітню кампанію про безпечний секс для літніх людей. Про це пише Hypebae.

Кампанія «F#cking Old» має на меті заохотити молодь говорити зі своїми старшими родичами про важливість безпечного сексу, а особливо про інфекції, які передаються статевим шляхом. Лише серед канадців старше 60 років загальний рівень захворюваності на ІПСШ зріс на 240%, зазначають у Jems.

Бренд співпрацює з Джейн Йогансон, донькою відомої канадської секс-експертки й медикині Сью Йогансон. «Ця кампанія спрямована на те, щоб використати силу покоління Z, яке легко говорить про секс через соціальні мережі, щоб донести цю розмову до старшого покоління, яке часто не розуміє своїх ризиків», – каже Джейн.

У межах кампанії також створили цукерки з інструкціями, які спонукатимуть молодь і літніх людей до розмов про секс. Кожен тип цукерок має свою тему:

  • Bedroom Berry – про безпечний секс із партнером чи партнеркою;
  • Bawdy Banana – про важливість використання контрацепції;
  • Pleasurable Pear – про те, коли потрібно проводити профілактичні огляди;
  • Sensual Strawberry – про задоволення від сексу.

«Цукерки – це солодкий спонукальний мотив, який допоможе подолати розрив і популяризувати здорові сексуальні звички серед людей похилого віку, – кажуть співзасновниці Jems Вітні Геллер і Ясмін Еморі. – Замість того, щоб отримати цукерку від бабусі, ви самі маєте можливість дати їй цукерку й почати розмову про сексуальне здоров’я й поширення ІПСШ серед покоління, яке перебуває в групі ризику».

Кошти від продажів цукерок Jems передаватимуть організація Action Canada for Sexual Health & Rights, яка займається просуванням і підтримкою сексуального й репродуктивного здоров’я в усьому світі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.