Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Це показник сили»: прем’єрка Данії наголосила, що важливо щиро говорити про своє ментальне здоров’я

Особливо під час війни

Прем’єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен під час виступу на Третьому саміті перших леді та джентльменів наголосила на тому, що важливо піклуватися про своє ментальне здоров’я, особливо під час війни.

«Щира розмова про ментальне здоров’я – це показник сили, а не слабкості. Це демонструє всьому світові, якою насправді є Україна – країною, найбільший інтерес для якої становлять люди й побудова сильного сучасного суспільства», – цитує прем’єрку «Укрінформ».

Фредеріксен зауважила, що українці за час війни з росією пересвідчилися, що «жорстокість має багато облич».

«За ці півтора року багато хто з вас пережив те, чого жодна людина не повинна переживати, побачив те, чого ніхто не мав би бачити… Ці виклики для ментального здоров’я не можна приховувати, їх треба визнавати й зцілювати», – наголосила Фредеріксен.

Прем’єрка запевнила, що Данія підтримує прагнення українців поліпшити власне ментальне здоров’я.

Візит прем’єрки Данії до Києва

6 вересня прем’єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен перебувала з візитом у Києві. Разом із генеральним прокурором України Андрієм Костіним вона відвідала церкву в Бучі, де вшанувала пам’ять людей, постраждалих від воєнних злочинів, скоєних під час російської окупації.

Також прем’єрка виступила в українському парламенті. А на Алеї сміливості в Києві відкрили іменну табличку Метте Фредеріксен. На цій алеї закарбовані імена тих, хто підтримував Україну під час повномасштабної війни з росією.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.