Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Києві розпочався проєкт психологічної підтримки родин військовослужбовців. Що відомо

Тренінги для дорослих і підлітків

У Києві розпочався проєкт комплексної психологічної підтримки сімей військовослужбовців. Перший психологічний тренінг відбувся 17 жовтня. Про це повідомив офіційний портал Києва з посиланням на заступницю голови КМДА Марину Хонду.

Проєкт передбачає психологічні тренінги, які допоможуть поліпшити емоційний стан, упоратися зі стресом і тривогою. Також надаватимуть окремі консультації для підлітків, щоб допомогти їм пережити психотравмувальний досвід. Крім того, учасники отримають індивідуальні консультації психолога і юридичний супровід, повідомила заступниця.

«Сім’ї військовослужбовців, які очікують на повернення своїх близьких із зони бойових дій, переживають великий стрес і тривогу. Військові повертаються із фронту з унікальним досвідом. І наше завдання – допомогти родині, навчити їх комунікувати по-новому, щоб не травмувати одне одного», – зазначила Хонда.

Щоб долучитися до проєкту, потрібно звернутися на міську службу телефону довіри за номером 15 00. Опісля треба пройти консультацію, під час якої спеціалісти визначать, яка саме робота вам потрібна – групова чи індивідуальна.

Нагадаємо, у квітні в Києві відкрили перший Центр стресостійкості. Там надають психологічну підтримку різним соціальним і професійним групам населення, зокрема демобілізованим військовим і членам їхніх родин, а також працюють над запобіганням стресових травматичних станів.

Також безкоштовно отримати психологічну допомогу можна на платформі «ЇЇ підтримка».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.