Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Здоров'яЗумери ретельніше слідкують за своїм здоров’ям, ніж старші покоління

І не роблять того, що може зашкодити самопочуттю

Зумери ретельніше слідкують за своїм здоров’ям, ніж старші покоління
 — Здоров'я на Wonderzine

Згідно з опитуванням американських учених, представники покоління Z (люди, які народилися між другою половиною 1990-х і другою половиною 2000-х) ретельніше слідкують за своїм здоров’ям, ніж старші покоління. Про це пише New York Post.

Опитування понад 2 000 респондентів, серед яких були представники різних поколінь, показало, що 75% зумерів дбайливо ставляться до свого здоров’я й не дозволяють собі робити речі, які можуть якось зашкодити їхньому самопочуттю. Разом із тим, 62% опитаних повідомили, що для того, аби досягти в житті поставлених цілей, їм потрібне хороше здоров’я.

В опитуванні також ішлося про те, який життєвий момент респонденти вважають найбільш очікуваним і важливим. Зумери були єдиним поколінням, які на перше місце поставили не народження дитини; для них це була можливість багато подорожувати, отримати диплом і купити власний будинок.

Також 54% респондентів повідомили, що з віком вони приділяють більше уваги своєму здоров’ю; 65% стурбовані тим, що їхні близькі будуть недостатньо здорові, щоб пережити з ними різні важливі моменти.

Обкладинка: Unsplash

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.