Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Здоров'яЯк сексуальне життя самотніх людей впливає на бажання одружитися − дослідження

Як сексуальне життя самотніх людей впливає на бажання одружитися − дослідження — Здоров'я на Wonderzine

І чому це взаємопов’язано

Самотні люди, які не хочуть одружуватися, частіше мають краще сексуальне життя, ніж самотні люди, які в майбутньому планують одружитися. Такого висновку дійшли науковці, які провели для цього три дослідження.

«Ми виявили, що одинокі особи з вищою сексуальною задоволеністю, як правило, мають менше бажання одружуватися, вірять, що неодружені люди можуть бути щасливими, менше потребують партнера й більш задоволені своєю самотністю», − кажуть автори дослідження.

У першому дослідженні використали дані американського опитування сімей з 1992 по 1994 роки. Автори проаналізували дані про розлучених або ніколи не одружених людей, які не жили з партнерами. Головним висновком стало те, що задоволені своїм сексуальним життям самотні люди рідше прагнули одружитися.

Для другого дослідження використали дані опитування людей середнього віку США, щоб дослідити зв’язок між сексуальним задоволенням і переконанням, що людина може бути щасливою без шлюбу. Згідно з опитуванням самотні люди твердо вірили, що можна бути щасливими без шлюбу.

Третє дослідження показало, що для сексуально задоволених людей було зручніше залишатися самотніми, ніж одружуватися. Також ці люди не потребували партнера, маючи активне сексуальне життя.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.