Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Рівність«І що з того?» Користувачки змінили тренд у TikTok, який пропагував бодішеймінг

«Я не дозволю дівчатам думати, що вони не гарні»

У TikTok набирає популярності новий бодіпозитивний тренд, що запустили у відповідь на інші популярні «образливі» й «дивні» відео, що пропагують бодішеймінг. Про це пише Dazed.

Усе почалося з тренду, у якому тіктокерки знімали себе в мішкуватих речах із написом «Б’юся об заклад, що під цим одягом вона товста». Після цього вони затягували одяг навколо талії, щоб показати свою струнку фігуру. Ідея тренду, що носити одяг більшого розміру є нормальним, якщо людина досі має фігуру за певними стандартами, викликала критику з боку інших користувачів.

@casischaotic

??

♬ original sound - Bri

У бодіпозитивній версії тренду з тим же звуком користувачки показують, що не слід комплексувати через оригінальні ролики. Замість того, щоб затягувати одяг, дівчата діляться закликами до прийняття себе. Деякі з них також затягуть свій одяг, щоб показати, наскільки різноманітні наші фігури.

@spookigio26 Dont do it babes! #ReTokforNature #PostitAffirmations #notagoodidea ♬ original sound - Bri

«Культура мейнстримів, соціальні медіа, капіталізм і патріархат – усе це живить ідею про те, що наша зовнішність і тіло є найважливішими речами в нас, що фізична «краса» має бути пріоритетом над усім іншим. Цей тренд нагадує нам, що це брехня», – зазначає Dazed.

@stuartpotisdaddy

bruh fkn weird trend

♬ original sound - Bri
@chloecost

♬ original sound - Bri
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.