Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьСтажерка SpaceX звинуватила компанію в гендерній дискримінації й харасменті

Дівчина вже подала позов до суду

Джулія Кроуліфаренга, колишня стажерка SpaceX, подала позов до суду на компанію через харасмент й гендерну дискримінацію з боку одного з менеджерів. Про це повідомляє Business Insider.

Джулія проходила стажування в компанії впродовж літнього періоду 2015, 2016, й 2017 років. Увесь цей час у неї був один і той самий наставник. За твердженнями ексстажерки, керівник користувався своїм положенням і дискримінував її за гендерною ознакою, дозволяючи собі недоречні коментарі. Також колишній наставник дівчини цікавився її робочим спілкуванням з іншими чоловіками компанії, часто заводив розмови, що не стосуються роботи, і поводив себе дуже дивно. «Я б міг провести решту всього свого життя, намагаючись вас зрозуміти», – цитує його слова Джулія.

Після її звернення у відділ кадрів керівництво погодилося, що така поведінка менеджера є дивною й недоречною, і пообіцяло розібратись із цим. Однак у результаті дівчині відмовили в працевлаштуванні, незважаючи на успішне стажування впродовж усіх попередніх років. Джулія вважає, що саме її екснаставник посприяв такому рішенню. Тепер колишня стажерка вимагає від компанії компенсацію за втрачене місце роботи, емоційний дискомфорт, приниження й депресію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.