Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьНацкорпус влаштував пікет біля торгово-розважального центру «Гулівер». Через ЛГБТ-прапор

Вимагали прибрати різнокольорову символіку

8 жовтня представники Національного корпусу влаштували пікет під стінами столичного ТРЦ «Гулівер». Спершу вони роздавали інформаційні листівки з поясненням своєї позиції, а згодом почали палити фаєри.

Причиною таких дій став прапор ЛГБТ-спільноти, інсталяція якого з’являється на фасаді будівлі щовечора ось уже впродовж тижня. Про це повідомили представники Нацкорпусу на своєму офіційному сайті, де й було оголошено про проведення акції.

«На сьомому році війни ми жодного разу не побачили на стіні торговельного центру реклами, яка б сприяла популяризації українських військових, традиційних сімейних цінностей чи будь-якого українського культурного чи духовного аспекту. Натомість ми бачимо потурання дегенеративним європейським цінностям», – ідеться на сайті Нацкорпусу.

Піар-директорка «Гуліверу» Тетяна Атаджанова пояснила, що фасад будівлі використовують як рекламний банер: «До нас звернулися. Це рекламна площа, яка продається, і, звичайно, ми не могли відмовити», – говорить вона.

Представники Нацкорпусу заявляли, що акція несе мирний характер і вони не закликають до насильства. Пікет теж закінчився мирно.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.