Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьПредставники «Перемоги Пальчевського» напали на активісток, які пікетували офіс партії

Жінки виступали проти сексизму

18 жовтня представники політичної партії «Перемога Пальчевського» напали на активісток, які пікетували біля офісу партії. Про це повідомляє видання «Вести».

Активістки протестували проти сексизму з боку кандидата в мери Києва та голови партії Андрія Пальчевського. За їхніми словами, вони спочатку обговорювали негідну сексистську поведінку у групі в соцмережі. А потім зрозуміли, що їм треба діяти.

«Пальчевський постійно видає із себе мачо, «переможця», але поливає брудом усіх дівчат. Ми вирішили відкрито заявити, що людина з такими вузьколобими поглядами на світ не має морального права зайняти крісло мера. І варто попередити киян, щоб не голосували за сексиста», – цитує учасниць акції видання «Вести».

Пікет тривав недовго. Через декілька хвилин після його початку з офісу будівлі вийшли представники партії. За описом протестувальниць, близько 15 осіб, серед яких були як чоловіки, так і жінки. Вони перешкоджали пікету, заважали роботі журналістів, порвали плакати й кричали, що акція була проплаченою. У результаті, пікет довелось припинити.

«Ми в черговий раз побачили ставлення Пальчевського до жінок. Якщо зараз, ще не ставши мером, він заохочує розгони мітингів, то нескладно уявити, як він буде себе поводити, якщо прийде до влади», – сказала одна з учасниць акції.

Нагадаємо, Андрій Пальчевський – український бізнесмен, телеведучий, політик. В ефірах різних ток-шоу Пальчевський неодноразово вдавався до сексистських і проросійських коментарів. Наразі є кандидатом на посаду мера Києва від власної партії «Перемога Пальчевського».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.