Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьМіська влада Сеула опублікувала «поради» вагітним жінкам, як піклуватися про чоловіків

Поради розкритикували в мережі

На сайті міської влади Сеула з’явилися поради для жінок, які передбачають «піклування та догляд за чоловіком» у період вагітності й після народження дитини. Поради розкритикували в соцмережах, розповідає The Guardian.

У списку був пункт, який радив жінкам на ранніх термінах вагітності не відкладати хатні справи, адже вони можуть замінити фізичну активність і «допомагають підтримувати здорову вагу».

«Якщо у вас є спокуса переїсти або пропустити вправи, подивіться на одяг, який носили до вагітності», – сказали в порадах.

Також рекомендують на останніх термінах вагітності наготувати кілька страв, аби чоловіки, «які не звикли готувати, могли просто розігріти їжу», поки жінки «займаються собою».

Рекомендації викликали гнів і критику в соцмережах. Зокрема, користувачі зазначали, що «поради» представляють жінку як хатню робітницю чоловіка.

«На останніх термінах вагітності важко навіть дихати, а вони очікують, що ми будемо готувати й прати білизну для своїх чоловіків?!» – написала одна з жінок.

Після критики міська влада видалила поради зі свого офіційного сайту та зазначила, що скопіювала їх із ресурсу, який веде міністерство охорони здоров’я Південної Кореї.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.